Mustafa Destici'nin babası Ali İhsan Destici son yolculuğuna uğurlandı
ensonhaber.com

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin babası Ali İhsan Destici, dün Eskişehir'de hayatını kaybetti.

Destici kalbine yenik düştü.

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi'ndeki evinde fenalaşan Destici, 112 Acil Sağlık ekiplerince Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kalp krizi geçirdiği belirlenen Destici, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Babaya veda

89 yaşında hayatını kaybeden baba Destici, son yolculuğuna uğurlandı.

Eskişehir'de düzenlenen cenaze törenine çok sayıda siyasetçi ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazının ardından katılımcılara hitap eden Mustafa Destici, kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.

"Kur'an'ını okuyup namazını kılıp ruhunu teslim etti"

Destici, "Babamı 50 yıldır tanıyorum ilçemizde de şehrimizde de Türkiye'de tanıyan pek çok kardeşimiz var. Biz babamızın bir yanlış içinde olduğunu hiç görmedik. Babam tam istikamet üzeri emrolunduğu gibi bir hayat yaşadı onun için müsterihim. Dün hastalığı çekmeden Kur'an'ını okuyup namazını kılıp annemle birlikte daha sonra uzanıp ruhu teslim etti. Biz ondan razıydık, Allah da kendisinden razı olsun. Razı olduklarıyla haşretsin. Peygamber Efendimizin sancağı altında buluştursun cümlemizi inşallah." diye konuştu.

Ali İhsan Destici'nin cenazesi, namazı müteakip Gecek Mahallesi Mezarlığında defnedildi.

Cami bahçesinde bir süre Destici'nin tabutuna omuz veren TBMM Başkanı Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tören sonrası ailenin evine geçerek Ali İhsan Destici'nin eşi Özgül Destici'ye başsağlığı dileklerini iletti.