Şadi Yazıcı, Ekrem İmamoğlu'nun engelleniyoruz söylemini çürüttü
ensonhaber.com

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimine tepkili.

CHP'li İBB'nin Tuzla ilçesine yatırım yapmaktan kaçındığını anlatan Şadi Yazıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İBB başkanlığı dönemini hatırlattı.

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN ENGELLEMELERE RAĞMEN NELER YAPTI.."

"Recep Tayyip Erdoğan, büyükşehir belediye başkanlığını kaç yıl yaptı biliyor musunuz arkadaşlar? 3 yıl yaptı ya. 3 yılda merkezi hükümet kaç defa parasını vermedi." diyen Şadi Yazıcı, "Merkezi hükümet E-5 hattını istedi vermediler, merkezi hükümetten şunu istedi vermediler, parasını vermediler, yapmadılar, etmediler ama bu milleti çöpten, çukurdan, çamurdan hepsinden kendi gayret ve çabasıyla kurtardı ki ülkenin başına getirdi millet." ifadelerini kullandı.

"LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMÜYOR"

İBB'nin 'engelleniyoruz' söylemlerine cevap veren Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, "Bu iş kolay değil öyle, lafla peynir gemisi yürümüyor.

Şadi Yazıcı, Ekrem İmamoğlu'nun engelleniyoruz söylemini çürüttü

28 AY OLMUŞ NE YAPTINIZ

3 yılda yaptı bunları. 28 ay olmuş hala 'Tuzla'da bir şey yaptınız mı?'diyorum. Çıktınız, 4 kişi çıktı bir tane 'Tuzla'da Büyükşehir'in yaptığı bir şeyi bana söyler misiniz?' dedim.

Okullara, okul bahçesine asfalt yapmış. Şu anda gidin As-San'a söyleyin, okullara o da zaten asfaltı bağışla yapıyor. Ayıptır yahu arkadaşlar." ifadelerini kullandı.

Şadi Yazıcı'nın isyanı: İBB'nin Tuzla'ya yaptığı bir hizmet yok VİDEO

Şadi Yazıcı, Ekrem İmamoğlu'nun engelleniyoruz söylemini çürüttü

Şadi Yazıcı, Ekrem İmamoğlu'nun engelleniyoruz söylemini çürüttü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptıklarını bir tweet ile hatırlatan Yazıcı, "Recep Tayyip Erdoğan sadece 3 yıl İBB Başkanlığı yaptı.

Haliç'i kurtardı.

Çöp dağlarını temizledi.

İstanbul'a suyu getirdi.

İSKİ'yi kalkındırdı.

Sosyal belediyeciliği getirdi.

Çamur ve çukurdan İstanbul'u kurtardı. Lafla peynir gemisi yürümüyor" ifadelerini kullandı.

İBB'nin engelleniyoruz söylemine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldığı bir canlı yayında cevap vermişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere muhalefet belediyelerine bütçeden ayrılan paylar 2019'dan bu yana iki kat artırılmıştır. AK Parti ve MHP belediyelerindeki artış aynı orandadır. Mesele genel bütçeden alınan payın adaletsiz ve haksız dağıtımı değildir. Tam tersine bu konuda adil, hakkaniyetli ve hukuka uygun dağılım söz konusudur." ifadelerini kullanmıştı.

İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR'İN MERKEZİ BÜTÇEDEN ALDIKLARI KAYNAKLAR

Şadi Yazıcı, Ekrem İmamoğlu'nun engelleniyoruz söylemini çürüttü