YARIN OKULLAR TATİL Mİ? 6 Şubat 2023 Pazartesi İstanbul'da okullar tatil mi?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün geçtiğimiz günlerde uyarı yapmasının ardından hafta sonu İstanbul’da beklenen kar yağışı bugün başladı. Birçok ilçe beyaza bürünürken AFAD, AKOM ve İstanbul Valiliği’nden uyarılar geldi.

Yetkililer, hissedilen sıcaklığın -5 dereceye kadar düşeceğini vurgulayarak vatandaşların mecbur olmadığı sürece dışarı çıkmamalarını belirtti.

Diğer yandan yarın 15 tatilin bitmesiyle öğrenciler okula dönecek. Olumsuz hava şartları ve arka arkaya yapılan uyarılardan sonra yarın okulların tatil olup olmadığı araştırılıyor. Konu hakkında beklenen açıklama geldi.

Kar yağışının Perşembe gününe kadar etkili olacağı belirtildi. Peki yarın okullar tatil mi? 6 Şubat 2023 Pazartesi günü kar tatili var mı? İşte merak edilenler…

Yarın okullar tatil mi?

Olumsuz hava şartları sebebiyle 6 Şubat Pazartesi günü (yarın) İstanbul'da eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi. İstanbul Valiliği'nden gelen açıklama şu şekilde:

"Kıymetli Hemşehrilerim, sevgili öğrenciler, 20.00’de Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzün paylaştığı verilere göre ilimizde beklenen kötü hava koşulları nedeniyle temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarımızdaki eğitime 6 Şubat Pazartesi günü bir (1) gün süreyle ara verilmiştir."