Hatay'da evlenmek isterken tuzağa düştü

Hatay'da 75 yaşındaki N.G., 30 yaşındaki kadının evlilik vaadiyle 170 bin TL değerindeki altınlarının alındığını söyleyerek polise başvurdu.

Ensonhaber / İHA

Hatay'da 75 yaşındaki N.G isimli vatandaş, kendisinden 45 yaş küçük kadınla evlenmek istedi. 

Antakya ilçesi Kuzeytepe Mahallesi'nde 75 yaşındaki N.G., evlenme vaadiyle 170 bin TL değerindeki altınlarının alındığını belirterek polise şikayette bulundu.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çok sayıda güvenlik kamerası görüntüsü incelenerek ve saha çalışması yapılarak yürütülen soruşturma kapsamında E.G., C.T., A.Ö. ve M.T. isimli 4 şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı.

EVLİLİK SENARYOSU KURULDU

Yapılan incelemelerde, şüpheliler arasında N.G.'nin akrabasının da bulunduğu ve yaşlı adamın evlenmek istediğini bilerek bir evlilik senaryosu kurduğu belirlendi.

N.G.'nin evlenmek istediği kadının ise kendisinden 45 yaş küçük, 30 yaşındaki E.G. olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)