Hürriyet, Emrah Serbes'i koruyor

S

22 Eylül tarihinde Aydın-İzmir otoyolunda meydana gelen ve bir baba-kızın yaşamını yitirdiği trafik kazasıyla ilgili itirafta bulunan Emrah Serbes, kazayı kendisinin yaptığını ancak arkadaşı Kenan Doğru'nun üstlendiğini bugün itiraf etti.

EMRAH SERBES'İN ADINI ÇIKARDILAR

Gündeme oturan itirafın ardından ortaya çıkan ayrıntılar konuyu başka bir boyuta taşıdı.

HÜRRİYET EMRAH SERBES'İN ADINI HABERDEN ÇIKARDI

Hürriyet gazetesi, 6 gün önceki kaza haberini girdiği web sitesinden, Emrah Serbes'in adını kaldırdı. Haberde önce Emrah Serbes'in adı geçiyordu ki, ardından 'bir el' ünlü senaristin adını haberden çıkardı.

ETİKETİ SİLMEYİ UNUTTULAR

Öyle ki, haberde Emrah Serbes'in adı geçtiği için, haberin etiketler bölümünde de adı yazıldı. Ardından haberden Emrah Serbes'in adını kaldıran editör aynı ismi etiketlerden silmeyi unuttu, Hürriyet'in foyası böylece ortaya çıkmış oldu.

Hürriyet, Emrah Serbes'i koruyor

GEZİ RUHU ZEDELENMESİN DİYE, EMRAH SERBES'İ KORUYORLAR

Hürriyet ailesinin dilinden düşürmediği Doğan Yayın İlkeleri ve ona bağlı kurallar silsilesi nedense gezi ruhuna halel getirmemek için bir gezici senariste işlemez oldu.

Emrah Serbes'in teslim olurken kullandığı 'vicdan' kelimesinin arkasından bir kahramanlık çıkarmak isteyenler ve onların gazetesi Hürriyet, kendi mahalleleri daha fazla zarar görmesin diye bir katliamı ört pas edecek seviyeye geldi.

Emrah Serbes'in kaza yaptığı araçlar VİDEO

Emrah Serbes itiraf etti: Teslim oluyorum haberi

Hürriyet, Emrah Serbes'i koruyor