Özer Çiller: Hz. Ebubekir 30. göbekten dedem olur

Özer Çiller: Hz. Ebubekir 30. göbekten dedem olur

Türkiye'nin ilk First Gentleman'i; yani Başbeyefendisi olan Özer Uçuran Çiller, Hürriyet Pazara verdiği röportajda Kanuni'ye dayanan soyunu daha da gerilere götürdü.

‘HZ. EBUBEKİR BENİM DEDEM'

Çok iyi okullarda okumasına, Mehmet Emin Karamehmet'in şirketinde CEO'luk yapmasına rağmen herkesin Tansu Çiller'in kocası olarak tanıdığı Özer Uçuran Çiller yeni kitabı ile yine gündemde. Kitabında Tanrı Parçacığının sırrını çözdüğünü iddia eden Çiller kendisine sorulan ‘İnançlı mısınız?' sorusuna ilginç bir yanıt verdi.

İnançlı bir aileden geldiğini ve inançlı bir insan olduğunu söyleyen Çiller, ‘Hazreti Ebubekir 30. göbekten benim büyük dedem. Bu benim secerem değil, Zenbilli Ali Efendi'nin.' dedi. Çiller'in, Kanuni'nin Şeyhülislamlarından olan Zenbilli'nin de torunu olduğu biliniyor.

‘CERN BENİ HALA NİYE KEŞFEDEMEDİ ANLAMADIM'

Büyük Hadron Çarpıştırıcısı deneyi ile Tanrı Parçacağına ulaşmaya çalışan CERN'e de meydan okuyan Özer Çiller, CERN'deki bilimadamlarının hala kendisini keşfetmemiş olması karşısında şaşkın. Ataeistleri de eleştiren Çiller hem Tansu Çiller'in hem de kendisinin ilahi adaleti bulduğunu söyledi.