İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel, özel uçakla Antalya'dan ayrıldı

Trabzonspor maçında attığı golden sonra yaptığı hareket nedeniyle açılan soruşturma kapsamında gözaltına alınıp savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel, ülkesine gitmek üzere özel uçakla Antalya'dan ayrıldı.

Haber Merkezi Haber Merkezi
İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel, özel uçakla Antalya'dan ayrıldı
Ensonhaber'i Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin

Antalyaspor Başkan Vekili Alkan Evren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sagiv Jehezkel'i, yaptığı hareketten dolayı Süper Lig'in 20. haftasında dün Trabzonspor ile oynadıkları ve 1-1'lik eşitlikle tamamlanan maç sonrası yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bıraktıklarını anımsattı.

Evren, İsrailli futbolcunun ülkesine dönmek üzere özel uçakla Antalya'dan ayrıldığını ifade etti.

Gözaltına alınıp, salıverilmişti

Sagiv Jehezkel hakkında dün oynanan Antalyaspor-Trabzonspor maçında attığı golden sonra yaptığı hareket nedeniyle Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatılmıştı.

28 yaşındaki İsrailli futbolcu, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçunu işlediği iddiasıyla gözaltına alınıp, savcılıktaki sorgusundan sonra salıverilmişti.

İsrailli futbolcu Jehezkel'e adli soruşturma başlatıldı İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel'in ifadesi ortaya çıktı: Kimseyi kışkırtmak için yapmadım İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel'e sınır dışı kararı
Kaynak: Ensonhaber Haber Merkezi