İstanbul'da aracın önünü kesti, olay çıkardı

Üsküdar'da trafikte yol verme nedeniyle çıkan tartışmada bir sürücü, önünü kestiği aracın camına ve kaputuna yumruk attı. Saldırgan sürücü hakaret ederek, "Karakola gel" diye bağırdı.

DHA DHA

İstanbul Üsküdar'da trafikte kavga çıktı. 

Trafikte kavga çıkaran magandanın o halleri de kaydedildi. 

 Altunizade Mahallesi’nde Mehmet K., aracıyla oğlunu okula bıraktıktan sonra caddede ilerlemeye başladı.

ARACIN ÖNÜNÜ KESTİ

Cadde sonunda bulunan otoparkın olduğu noktadan U dönüşü yapan Mehmet K., bu sırada başka bir araç sürücüsünün dönüş yapılmayan yerden dönmeye çalıştığını gördü.

Yol verme nedeniyle çıkan tartışmada sürücü, aracıyla Mehmet K.’nin aracının önünü kesti.

ŞOFÖR CAMINA VE KAPUTA YUMRUK ATTI

Araçtan inen sürücü, Mehmet K.’ye hakaret ettikten sonra aracın şoför camına iki kez, kaputuna sert şekilde yumruk attı. Sürücü daha sonra 'Karakola gel' diyerek diğer sürücüye bağırdı.

O anlar, Mehmet K. tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Sürücü daha sonra aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Olayın ardından polis merkezine giden Mehmet K., kendisine hakaret ettiğini ve aracının önünü kestiğini belirttiği sürücüden şikayetçi oldu.

Mehmet K.'nin olay nedeniyle aracında herhangi bir hasar oluşmadığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)