İstanbul'da eğlence mekanlarına denetim
Şişli'de çok sayıda polisin katılımıyla eğlence mekanlarına yönelik denetim yapıldı. Denetimlerde, 22’si yabancı uyruklu 34 kadının ruhsat faaliyet konusu dışında ve sigortasız olarak konsomatris şeklinde çalıştırıldığı tespit edildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kamu güvenliğinin sağlanması ve kamu düzeninin korunması amacıyla Şişli’de umuma açık eğlence yerlerine yönelik denetim gerçekleştirdi.
100 POLİS KATILDI
Geçtiğimiz hafta Beyoğlu’nda yapılan denetimlerin ardından Şişli’de gerçekleştirilen denetimlere 100 polis katıldı.
ÇOK SAYIDA İŞ YERİ HAKKINDA İDARİ İŞLEM UYGULANDI
Denetimlerde, 12 Türk vatandaşı ve 22 yabancı uyruklu olmak üzere toplam 34 kadının, iş yerlerinin ruhsatlarında belirtilen faaliyet konusu dışında ve sigortasız olarak konsomatris şeklinde çalıştırıldığı belirlendi.
İş yerlerinde ayrıca tütün mamullerinin mevzuata aykırı kullanılması, ruhsata aykırı faaliyet yürütülmesi, mesul müdürlük belgesinin bulunmaması ve sigortasız personel çalıştırılması gibi aykırılıklar tespit edildi.
Tespit edilen aykırılıklar nedeniyle çok sayıda iş yeri hakkında idari işlem uygulandı.
