İstanbul'da lüks sitelere dadanan şüpheliler yakalandı: Hırsızlık anları kamerada

Kadıköy'de lüks sitelerin otoparklarına girerek otomobil ve bisiklet çalan 2 şüpheli, gözaltına alındı. Şüphelilerin hırsızlık anları güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildikleri öğrenildi.

DHA DHA
Ensonhaber'i Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin

İstanbul Kadıköy'de 2 hırsız, bir lüks sitenin otoparkından binaya girdi.

Hırsızlar burada, mağdur T.M.S.'nin yaşadığı daireden 2 cep telefonu, 1 bilgisayar, çok sayıda kredi kartı ve otoparkta bulunan 1 otomobili çalarak kaçtı.

ŞÜPHELİLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada kimlikleri tespit edilen şüphelilerden 26 yaşındaki S.Y., Gaziosmanpaşa'da düzenlenen operasyonla yakalandı.

Daha önceden poliste 42 suç kaydı olduğu öğrenilen S.Y.'nin ifadesi doğrultusunda operasyonlarına devam eden polisler, olaya karışan ve daha önceden 33 suç kaydı bulunan 24 yaşındaki H.O.'yu da gözaltına aldı.

4 AYRI HIRSIZLIĞIN FAİLİ ÇIKTILAR

Polis tarafından yapılan soruşturmada şüphelilerin, Kadıköy'de 4 ayrı hırsızlık olayının faili oldukları tespit edildi.

Polis, şüphelilerin bir olayda sitenin kapalı otoparkından bisiklet çaldıkları anların güvenlik kamera görüntülerine de ulaştı.

OTOMOBİL SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

Yapılan çalışmalarda şüphelilerin otoparktan çaldığı otomobil, Avcılar'da bulunarak sahibine teslim edildi.

ŞÜPHELİLERDEN BİRİ TUTUKLANDI

Hırsızlık Büro Amirliğinde işlemleri tamamlanan şüphelilerden S.Y., çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer şüpheli H.O. ise ifadesinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)