İzmir'deki cinayette şüpheliden kan donduran ifade

Torbalı ilçesinde bir şantiye alanında 73 yaşındaki kadının yanmış cesedinin bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan kadın ifadesinde "Sırtına vurdum öldü, panikleyip yaktım" dedi.

İHA İHA
İzmir'deki cinayette şüpheliden kan donduran ifade
Ensonhaber'i Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin

İzmir'de vahşet..

Dün saat 19.00 sıralarında Torbalı ilçesi Yedi Eylül Mahallesi 5508 Sokak üzerinde, Fetret Çayı yakınlarında bulunan bir şantiye alanında meydana gelen olayda, boş alanda bir kişinin yandığı yönünde gelen ihbar üzerine adrese hızla Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulaşan polis ekipleri, alevler içindeki cesedin 73 yaşındaki Emine Dönmez’e ait olduğunu saptamış, bu sırada yanan cesedin hemen yanı başında bekleyen şüpheli Dilek D.’yi suçüstü yakalayarak gözaltına almıştı.

İFADESİNDE İTİRAF ETTİ

Gözaltına alınan şüpheli 46 yaşındaki Dilek D.’nin emniyetteki ilk sorgusunda verdiği çelişkili ifadeleri kan donduran gerçeği ortaya çıkardı.

"SIRTINA VURDUM, BAŞINI ÇARPTI, PANİKLE YAKTIM"

Sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen Dilek D., şu ifadelerle suçunu itiraf etti:

“Emine Dönmez, annemin eski komşusu olur. Kendisiyle bir süre beraber gezdik. Otomobilde seyir halindeyken bir anda rahatsızlandı ve şiddetle öksürmeye başladı.

Ben de ona yardımcı olmak amacıyla sırtına vurdum. Sırtına vurunca ani hamleyle başını çarptı ve orada yaşamını yitirdi. O an çok büyük bir korku ve panik yaşadım. Ne yapacağımı bilemediğim için cesedini yakmaya karar verdim.”

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Emine Dönmez’in cenazesi, kesin ölüm sebebinin netleşmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kan donduran ifadeler veren şüpheli Dilek D.’nin emniyetteki işlemlerinin ve sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan çok yönlü soruşturma titizlikle sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)