İstanbullu trafikte Kadir Topbaş tatilde

İstanbullu trafikte Kadir Topbaş tatilde

Köprülerdeki bakım çalışmaları nedeniyle durma noktasına gelen trafik İstanbullu'yu çıldırtmaya devam ediyor.

MÜDÜRÜN ÇAĞRISINI DİNLEDİ

Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan'ın trafiğin rahatlaması için geçtiğimiz günlerde İstanbullulara yaptığı, 'Tatillerini İstanbul dışında geçirme fırsatı olanlar İstanbul dışına çıkarlarsa memnun oluruz' çağrısına Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da uydu. Topbaş, trafik çilesinin zirve yaptığı günlerde serin yaylalarıyla meşhur memleketi Artvin'e gitti. Yusufeli İlçesi'ne bağlı Barhal Köyü'nde, kendisini yöresel tulum ezgileriyle karşılayan hemşerilerinin ısrarlarına dayanamayan Topbaş horona katıldı.

İstanbullu trafikte Kadir Topbaş tatildeSTRESTEN UZAKLAŞTIM

Tatil sayesinde iş stresinden biraz olsun uzak kaldığını belirten Topbaş, herkesi Karadeniz'in doğal güzelliklerini görmeye davet etti. Babasının 1928 yılında Artvin'den göç ettiğini anlatan Başkan Topbaş 'İmkan bulduğum sürece hemen hemen her yıl memleketime geliyorum. Çok sevdiğim hemşehrilerim burada bizi yalnız bırakmıyor, bize sevgi gösterilerini esirgemiyor. Herkese çok teşekkür ediyorum' dedi.

TRAFİK KRİZİ MASADA ÇÖZÜLECEK

İstanbul'da yaşanan trafik sorununu asgariye indirmek için kriz masası oluşturuluyor. İstanbul Valiliği, Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, sorunu ele almak üzere Büyükşehir Belediyesi'nin Merter binasında bir toplantı yaptı. Vali Yardımcısı Ali Bakoğlu'nun başkanlığında yapılan toplantıya ilgili birimlerin yetkilileri katıldı. Başkan Topbaş'ın Basın Danışmanı Yanardağ, toplantı sonunda yaptığı açıklamada trafik sorununu çözmek için 'Kriz Masası' kurulacağını açıkladı.

İstanbullu trafikte Kadir Topbaş tatilde

ÇİLE ZİRVE YAPTI

Fatih Sultan Mehmet ve Haliç köprülerinde 17 Eylül'e kadar sürecek bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle İstanbul'u felç eden trafik son dört günde zirve yaptı. Durma noktasına gelen trafikten ve sıcaktan bunalan bazı şoförler araçlarını yol kenara çekip uyudu. TEM Otoyolu Mahmutbey Gişeleri ile FSM Köprüsü arasındaki yaklaşık 25 kilometrelik yolda kuyruklar oluştu. Bazı belediyeler yolda mahsur kalanlara su dağıttı.