Karşı gazetesinde Ağaoğlu ilanı 4 istifa getirdi

Karşı gazetesinde Ağaoğlu ilanı 4 istifa getirdi

Perde arkasında Gülen cemaatinin bulunduğu ve Gezi eylemlerinde öne çıkan isimlerle birlikte çıkarılan Karşı gazetesi istifalarla sarsıldı. Gazete, geçtiğimiz ay çıkmaya başlamış ve yüksek tiraj rakamlarına bir türlü ulaşamamıştı.

Çalışanlara maaşlarını ödemekte zorlanan Karşı Gazetesi'nin bugün tam sayfa Ali Ağaoğlu reklamı yayınlamasıyla gazete içinden tepki istifaları geldi.

KARŞI GAZETESİNDEKİ İSTİFALAR

Karşı Gazete'de 17 Aralık yolsuzluk operasyonunda gözaltına alınan sonra da serbest bırakılan Ali Ağaoğlu'nun tam sayfa ilanının yer alması nedeniyle bazı isimlerden istifa haberleri geldi. Gazetenin yazarlarından Şebnem Sönmez, Ece Zereycan, İhsan Eliaçık ve Deniz Evin sosyal medya aracılığıyla gazeteden ayrıldıklarını duyurdu.

ŞEBNEM SÖNMEZ

Üzüntünüzü paylaşarak söylüyorum; malum ilan sebebiyle Karşı Gazetesi yolculuğum sonlanmıştır. Bugünkü yazı daha önce teslim edildi, bilginize.

ECE ZEREYCAN

Karşı gazetesinde hevesle ve inançla kaleme aldığım yazılarıma son verme kararı aldım. Herkesin yolu açık olsun...

İHSAN ELİAÇIK

Pazar (dun) itibariyle Karşı gazetesindeki yazılarıma son verdim. Almanya'dayım donuşte açıklama yapacağım.

DENİZ EVİN

1 haftalık @karsigazete serüvenim bu ilanla bitmiştir. Ağaoğluyla mutluluklar dilerim. Bizim yanımızda hırsızla yolsuzla savaştığını sandıklarımız zafere giden her yol mübah diyenlermiş Meğer. Tanıştığımıza sevindik...

Karşı gazetesinde Ağaoğlu ilanı 4 istifa getirdi