Kastamonu merkezli uyuşturucu operasyonu: 19 adrese baskın düzenlendi, 15 şüpheli yakalandı

Kastamonu'da uyuşturucu operasyonunda 19 adrese baskın yapıldı, 15 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda uyuşturucu madde, kullanım aparatları ile silah ve mühimmat ele geçirildi.

Ensonhaber / İHA
Kastamonu merkezli uyuşturucu operasyonu: 19 adrese baskın düzenlendi, 15 şüpheli yakalandı
Ensonhaber'i Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin

Edinilen bilgilere göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda operasyon için belirlenen adreslere harekete geçildi.

Kastamonu kent merkezi, İnebolu, Abana, Bozkurt ve Çatalzeytin ilçeleri ile İstanbul'da eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Ekipler tarafından 15 ikamet, 3 iş yeri ve 1 depoda olmak üzere toplam 19 farklı noktada arama yapıldı.

UYUŞTURUCU VE SİLAHLAR ELE GEÇİRİLDİ

Adreslerde yapılan aramalarda, çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde, uyuşturucu kullanımında kullanılan aparat ve düzenekler ele geçirildi.

Operasyon kapsamında ayrıca 2 adet silah ile bu silahlara ait fişekler de bulundu.

Ele geçirilen malzemelere el konulurken, 15 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

EMNİYET MÜDÜRÜ TAŞ: "KARARLILIĞIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ"

Operasyon öncesinde görev alacak ekiplerle bir araya gelen Kastamonu İl Emniyet Müdürü Tamer Taş, uyuşturucuyla mücadelede kararlı olduklarını ifade etti.

Taş, ekiplerin güvenlik kurallarına dikkat ederek görev yapacağını belirterek, "Kastamonu ilimizde Narkotik Suçlarla Mücadele Şubemiz, geriye dönük olarak ciddi bir çalışma yaptı. Operasyon sırasında hiç kimse can güvenliğini kendisi tehlikeye atmasın. Ama bu operasyonumuzu da kararlılıkla gerçekleştireceğiz." dedi.

"TAVİZ VERMEYECEĞİZ"

Uyuşturucu ile mücadelede kent genelindeki çalışmaların devam edeceğini vurgulayan Taş, "Kastamonu'yu bunlara dar edeceğiz. Son adam ilimizi terk edene kadar bizler bu kararlılığımızı sonuna kadar sürdüreceğiz. Hepimiz sahadayız, topyekun bir aradayız. Hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Operasyonla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)