Kayseri’de ‘huzur’ uygulaması: 75 aranan şahıs yakalandı

Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan ‘huzur-asayiş’ uygulamalarında 23 bin 993 şahıs sorgulanırken, 75 aranan şahıs yakalandı. Ayrıca 899 araca ve sürücüsüne trafiğin ilgili maddelerinden cezai işlem uygulanırken, 30 araç trafikten men edildi.

Ensonhaber / İHA
Kayseri’de ‘huzur’ uygulaması: 75 aranan şahıs yakalandı
Ensonhaber'i Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından genel asayişin ve kamu düzeninin korunması amacıyla tüm birimlerden 436 personelin katılımıyla 54 noktada eş zamanlı olarak ‘huzur-asayiş uygulamaları gerçekleştirildi.

DENETİMLERDE 75 ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

Ekipler tarafından uygulamada, 23 bin 993 şahıs ve 6 bin 92 araç sorgulanırken, 75 aranan şahıs yakalandı.

Uygulamada araçlarda ve şahısların yapılan üst aramalarında 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek, 2 adet kurusıkı tabanca, 101 adet fişek ve 1 adet maksat dışı bıçak ile çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Uygulamalarda 14 yoklama kaçağı şahsa da işlem yapıldı.

899 ARAÇ VE SÜRÜCÜSÜNE CEZA KESİLDİ

Öte yandan, 52 şahsa Kabahatler Kanunu’ndan cezai işlem uygulanırken, 899 araç ve sürücüsüne trafik kanununun ilgili maddelerince ceza yazıldı.

Trafikten men edilen 30 araç çekiciyle otoparka götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)