Kayseri'de takla atan araçtaki 2 kişi hayatını kaybetti
Bünyan ilçesinde seyir halindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı ve şarampole devrildi. Kazada araçta bulunan A.D. ve Ü.D. yaşamını yitirdi.
Kayseri'nin Bünyan ilçesinde, Elbaşı-Bünyan istikametinde 38 AGP 017 plakalı otomobil, seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan otomobil, ardından takla atarak şarampole devrildi.
Kazanın ardından araçta bulunanların durumunu gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
SAĞLIK EKİPLERİNDEN ACI HABER
İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleriyle birlikte jandarma ekipleri yönlendirildi.
Kısa sürede bölgeye ulaşan sağlık ekipleri, otomobilde bulunan A.D. ve Ü.D.’yi kontrol etti. Yapılan incelemede, 2 kişinin de hayatını kaybettiği tespit edildi.
Kazanın ardından jandarma ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak olay yerinde inceleme yaptı.
CENAZELER MORGA KALDIRILDI
Hayatını kaybeden A.D. ve Ü.D.’nin cenazeleri, olay yeri ve jandarma ekiplerinin incelemelerinin tamamlanmasının ardından hastane morguna götürüldü.
Kazanın meydana geldiği bölgede araçta ve yol çevresinde incelemeler yapılırken, kazanın kesin nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.
