Kendisine saldıran dağ aslanını silahsız öldürdü
ensonhaber.com

ABD'li bir koşucu olan Travis Kauffman kendisine saldıran bir dağ aslanını silahsız bir şekilde çıplak elle öldürdü. Olaydan mucizevi bir biçimde kurtulmayı başaran adam o anların ayrıntılarını anlattı.

Kendisine saldıran dağ aslanını silahsız öldürdü

ANİDEN ÜZERİNE SALDIRDI

Kauffman koşarken bir ses duyduğunu belirtirken hemen peşinden, 3 metre uzaktaki dağ aslanıyla göz göze geldi. Dağ aslanının aniden üzerine saldırmasıyla ne yapacağını şaşıran koşucu, can havliyle hayvandan kurtulmaya çalıştığını anlattı.

Tam o sırada dağ aslanının çenesiyle bileğini mengene gibi sıktığını ve suratına pençe attığını söyledi.

Kendisine saldıran dağ aslanını silahsız öldürdü

METRELERCE YUVARLANDI

Dağ aslanıyla birlikte patikadan aşağı yuvarlanırken içinde korkunun dalga dalga büyüdüğünü, vahşi hayvanın annesinin geleceğinden ödünün koptuğunu, ama neyse ki bunun gerçekleşmediğini belirtti.

Dağ aslanının ancak kafasının arkasına sert darbelerle etkisiz hale getireceğini kestiren dağ koşucusu, sonunda sağ ayağını hayvanın ensesine geçirip sonuna kadar bastırdığını, birkaç dakika sonra dağ aslanının hareketsiz kalmasıyla birlikte çenesinin açıldığını, bu sayede koşa koşa tırmanıp kaçtığını anlattı. Yüzü ve bileği kan içinde patikayı yeniden bulduğunda başka koşucularla karşılaşan Kauffman, hastaneye kaldırılarak kurtarıldı.