Kocacım beni başkasıyla düşün

Kocacım beni başkasıyla düşün

Kanal D'de yayınlanan ve ünlü oyuncu İlker Ayrık'ın sunduğu eğlence programı 'Ben Bilmem Eşim Bilir' yine çok tartışılacak. Programa yarışmacı olarak katılan kadının, eşini 'gaza getirmek' için söylediği 'Beni başkasıyla düşün' sözleri, izleyenler tarafından eleştirildi.

Kocacım beni başkasıyla düşün

Kocacım beni başkasıyla düşün

"KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜN"

Kanal D'de yayınlanan ve zaman zaman RTÜK'lük olan yarışma programı 'Ben Bilmem Eşim Bilir'e kadın yarışmacının söyledikleri tartışma yarattı. Berk Oktay ve Hande Kaymaz çifti, büyük ödül olan arabayı almak için lastikli kemerde yumurta toplamak için ter döktü. Yarışan eşini harekete geçirmek için 'Kötü şeyler düşün. Bana sinirlen. Beni başkasıyla düşün' diyen Hande Kaymaz pes dedirtti.

DAHA ÖNCE 200 BİN TL CEZA ALMIŞTI

RTÜK, ekim ayında 'Ben Bilmem Eşim Bilir'de gerçekleştirilen 'dansözün göğüslerine para yapıştırma' yarışmasına 200 bin lira ceza kesmişti. 2 Eylül gecesi yayınlanan bölümü değerlendiren RTÜK, 'Yarışmada dansöz çıkarıldığı, erkek yarışmacıların, dansözün göğüslerine ve kalçalarına eşlerinin yanında para takmaya çalıştığı ve bu programın çocukların ekran başında oldukları bir saatte yayınlandığı ' şeklinde şikayetler geldiğini belirleyerek bu cezanın verildiğini açıklamıştı.