Konya'da terlik hırsızı tilki çıktı: Ayakkabıyı da alıp götürdü

Konya’da evinin önündeki terliklerin kaybolduğunu fark eden İdris Erdoğan, güvenlik kamerasını izleyince terlikleri bir tilkinin götürdüğünü gördü. Tilki, sonraki günlerde bırakılan spor ayakkabıyı da alıp götürdü.

Ensonhaber / İHA
Konya'da terlik hırsızı tilki çıktı: Ayakkabıyı da alıp götürdü
Ensonhaber'i Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin

Konya'nın merkez Meram ilçesine bağlı Yeşiltekke Mahallesi’nde esnaflık yapan İdris Erdoğan’ın evinin önündeki terlikler, aralıklarla ortadan kaybolmaya başladı. Terliklerin neden kaybolduğunu merak eden Erdoğan, güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye karar verdi.

Görüntülerde, evin kapısına kadar gelen bir tilkinin terliği ağzına alarak götürdüğünü gören Erdoğan, yaşananlar karşısında şaşkınlık yaşadı.

TİLKİ TERLİKTEN SONRA SPOR AYAKKABIYI DA GÖTÜRDÜ

Tilkinin sonraki günlerde de evin önüne gelmesi üzerine Erdoğan, durumu denemek için kapının önüne yeniden terlik bıraktı. Tilki bu terliği de alıp götürdü.

Üçüncü gün ise kapının önüne spor ayakkabı bırakan Erdoğan, tilkinin ayakkabıyı da götürdüğünü ancak kısa süre sonra evin yakınına bıraktığını gördü.

Erdoğan, tilkinin kapıyı aralayarak evin içerisine baktığını da güvenlik kamerası kayıtlarından gördüklerini belirtti.

ARILARIN YANINDA TİLKİYLE KARŞILAŞTI

Tilkinin mahallede her gün görülmeye başladığını anlatan Erdoğan, ilginç bir karşılaşmanın da yaşandığını söyledi.

Köydeki arılarından bal aldıkları sırada bir arkadaşının tilkiyle yaklaşık 1 metre mesafede karşılaştığını aktaran Erdoğan, arkadaşının bağırması üzerine hayvanın uzaklaştığını belirtti.

Erdoğan, "Tilkiyle gönül bağımız yok ama ileride bir dostluk kurabiliriz." diyerek yaşananları esprili bir dille anlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)