Konyaspor Başkanı Ömer Atiker'den transfer açıklaması

Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Atiker, "Eksik olduğumuz bölgelerimizin farkındayız. Daha güçlü ve mücadeleci bir takım için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Ensonhaber / AA
Konyaspor Başkanı Ömer Atiker'den transfer açıklaması
Ensonhaber'i Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin

Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Atiker, en kısa sürede gerekli takviyeleri yaparak istenilen takımı oluşturacaklarını söyledi.

Ömer Atiker, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, Süper Lig'in ilk haftasında sahalarında Rizespor'a 1-0 mağlup olduklarını hatırlattı.

Kazanabilecekleri bir müsabakayı kaybettiklerini anlatan Atiker, futbolda bu tarz durumların olduğunu belirtti.

"EKSİK OLDUĞUMUZ BÖLGELERİMİZİN FARKINDAYIZ"

Yönetim olarak teknik ekibe ve futbolculara güvendiklerini vurgulayan Atiker, şunları kaydetti:

“Eksik olduğumuz bölgelerimizin de farkındayız. Futbol şubemiz, şu an bu eksikleri gidermek ve takımımızı daha güçlü hale getirmek için çalışmalarına devam ediyor. İnşallah en kısa sürede gerekli takviyeleri tamamlayarak, taraftarlarımızın da büyük desteğiyle hep birlikte istediğimiz Konyaspor'a ulaşacağız. Daha güçlü ve mücadeleci bir takım için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)