Emre Mor: Bu geri dönüşü hak ettiğimizi düşünüyorum

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. hafta karşılaşmasında sahasında Rennes ile karşı karşıya geldi.

Gruptan çıkmayı 4. haftadaki maçlar sonrası garantileyen sarı-lacivertliler, Rennes'e karşı 3-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.

Fenerbahçe'nin Rennes ile 3-3 berabere kaldığı maçın ardından Emre Mor açıklamalarda bulundu.

"Bir sonraki maça en iyi şekilde odaklanacağız"

3-0'dan geri dönüşü Fenerbahçe'nin attığı 3. golle tamamlayan Emre Mor, "Geri döndük. Bu geri dönüşte inancımızın büyük bir payı vardı. Kaliteli bir takım olduğumuzu gösterdik. Bir sonraki maça en iyi şekilde odaklanacağız. Grubumuzda birinci olmak istiyoruz, bunu da hak ettiğimizi düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

Emre Mor: Bu geri dönüşü hak ettiğimizi düşünüyorum

"Bu geri dönüşü hak ettiğimizi düşünüyorum"

"Michy'ye de hakkını vermek gerekiyor, rakibi engelledi ve bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldım." diyerek sözlerini sürdüren Emre Mor, "Şutu attım ve gol oldu. Şanslıydım, belki de diğer maçlarda şanssızdım, bilmiyorum. Bu geri dönüşü hak ettiğimizi düşünüyorum" dedi.

Emre Mor: Bu geri dönüşü hak ettiğimizi düşünüyorum

"Muazzam bir destek veriyor taraftarımız"

Emre Mor, "Muazzam bir destek veriyor taraftarımız. Bundan dolayı da futbol oynuyorum. Onları mutlu etmek istiyorum. Bugün en önemli şey geri dönüştü, bundan dolayı da keyifliyim. Bir gün taraftarı heyecanlandıramazsam, futbolu o gün bırakmam gerekir. Taraftarları mutlu etmek için oynuyorum." sözleriyle konuşmasını noktaladı.