Fenerbahçe, Manisa deplasmanında galibiyeti aldı

Fenerbahçe, Basketbol Süper Ligi 8. haftasında konuk olduğu Manisa Büyükşehir Belediyespor'u 82-69'luk skorla mağlup etti.

Fenerbahçe, Manisa deplasmanında galibiyeti aldı

Basketbol Süper Ligi 8. haftasında Fenerbahçe, Manisa Büyükşehir Belediyespor deplasmanına çıktı.

Karşılaşma her iki takımın karşılıklı saylarıyla başlarken Fenerbahçe, Motley’in etkili oyunuyla maçın ilk 5 dakikasına 8-7 önde girdi, ev sahibi ekibin maça ortak olmasıyla birlikte ilk periyot 16-16 eşitlikle sonuçlandı.

İkinci periyodun başında Manisa Büyükşehir Belediyespor, Ege Arar'ın sayılarıyla 20-16 öne geçti ancak ilerleyen dakikalarda hücumlarından yararlanamayan rakibi karşısında Fenerbahçe, Wilbekin ve Sestina ile bulduğu sayılarla maçın 15. dakikasına 24-20 önde girdi, kalan dakikalarda üstünlüğünü sürdüren konuk ekip soyunma odasına 35-30 önde gitti.

Galibiyet Fenerbahçe'nin oldu

Manisa Büyükşehir Belediyespor üçüncü periyodun başında Anderson ve Cruz'un sayılarıyla 37-35 öne geçerken Wilbekin ve Şehmus Hazer'in 3 sayılık atışları ile rakibine cevap veren Fenerbahçe, 41-37 üstünlüğü ele aldı ve çekişmeli geçen periyodu 59-50 üstün tamamladı.

Final periyodunda baskısını artıran Fenerbahçe son 5 dakikasına 75-57 önde girdiği müsabakadan 82-69 galip ayrıldı.