Cavani'den 6-1 sona eren Barcelona maçı itirafı

Valencia'da forma giyen Edinson Cavani, PSG'de oynadığı dönemle ilgili flaş bir itirafta bulundu.

Uruguaylı golcü, Fransız ekibinde oynadığı dönemde, Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'ya karşı aldıkları 6-1'lik mağlubiyet sonrası ilk kez psikoloğa gittiğini söyledi.

"O maç beni çok etkiledi"

Cavani, "Barcelona'nın, bize karşı 6-1 kazandığı maçın ardından ilk kez psikoloğa gittim. O maç beni çok etkiledi. Beş dakika içerisinde yaptığımız her şey değişti" ifadelerini kullandı.

Cavani'den 6-1 sona eren Barcelona maçı itirafı

"Futbol olsa da kişiliğinizi de etkiliyor"

35 yaşındaki futbolcu sözlerine, "Bu kontrol edilemeyen büyük bir darbeydi. Futbol olsa da kişiliğinizi de etkiliyor. O maçtan sonra endişeli hissettim. Soğuk terledim, uykuya dalmaya çalıştığımda başım dönüyordu. Uyumaya korkuyordum" ifadeleriyle devam etti.

Cavani'den 6-1 sona eren Barcelona maçı itirafı

"PSG doktoruna gittim"

"Kafamda bir problem mi var deyip PSG'nin doktoruna gittim" diyen Cavani, "Doktor, sana olan şey farklı alanlardaki birçok insanın başına gelebilir dedi. O zaman süper bir süper kahraman olmadığımın farkına vardım" açıklamasını yaptı.

6-1'lik mağlubiyet sonrası PSG elenmişti

UEFA Şampiyonlar Ligi 2016-2017 sezonunda ikinci tur ilk maçında PSG, sahasında Barcelona'yı 4-0 mağlup etti. Fransız temsilcisi, Nou Camp'ta ise son dakikalara 3-1 mağlup girmesine rağmen, sahadan 6-1 yenik ayrıldı ve turu İspanya'da bıraktı.

Cavani'den 6-1 sona eren Barcelona maçı itirafı