Celta Vigo'nun hocası Oscar Garcia: Emre'ye şans verme kararı aldım
ensonhaber.com

Celta Vigo Teknik Direktörü Oscar Garcia, kiralık olarak gittiği Olympiakos'tan geri dönen Emre Mor hakkında konuştu.

"KİMSE SORSAM KÖTÜ ŞEYLER SÖYLEDİ"

TV de Galicia'ya konuşan Oscar Garcia, "Emre Mor'un Celta Vigo'ya ilk geldiği dönemi hatırlıyorum. Herkes onun ne kadar muhteşem bir yetenek olduğunu söylüyordu. Geçen 3 yılın ardından sürekli kiralık olarak gitti. Sakin olmak gerekiyor. Sezon başı kampına katılmadan önce kime sorsam, Emre Mor hakkında hep kötü şeyler söyledi. Hakkında bir tane iyi şeyler söyleyen birine denk gelmedim. Ancak, Emre Mor ile konuştuktan sonra ona ikinci bir şans vermeye karar verdim." dedi.

Celta Vigo'nun hocası Oscar Garcia: Emre'ye şans verme kararı aldım

Oscar Garcia, "Pione Sisto'ya da benzer şekilde ikinci bir şans vermiştim. Farklı oyuncular ve farklı özellikleri var ama onları anlamaya çalışmak zorundayım. Onların da takım için neyin önemli olduğunu anlaması lazım. Kendin için değil takım için oynarsan doğru yolu bulmuş olursun." ifadeleriyle konuşmasını noktaladı.

Celta Vigo'nun yaz başında satılık listesine koyduğu ancak daha sonra sezon başı kampında gösterdiği performansla Oscar Garcia'nın gözüne giren 23 yaşındaki Emre Mor, Celta Vigo'nun tüm hazırlık maçlarında oynadı ve La Liga'nın ilk haftasında da maça ilk 11 başlayıp 85 dakika sahada kaldı.

Emre Mor, 13 milyon euro bonservis karşılığında 2016 yazında Dortmund'dan Celta Vigo'ya transfer olmuştu.

Celta Vigo'nun hocası Oscar Garcia: Emre'ye şans verme kararı aldım