İspanyol basını: Atletico Madrid'e Arda gibisi gelmedi
ensonhaber.com

Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Sivasspor-Galatasaray maçında fileleri havalandıran Arda Turan, karşılaşmanın ardından gözyaşlarını tutamamıştı.

9 yıl sonra Galatasaray formasıyla gol atan tecrübeli oyuncunun bu çıkışı, İspanya'da da manşet oldu.

Mundo Deportivo gazetesi, Arda Turan'ın formu hakkında ''33 yaşındaki Arda görünüşe göre İspanya'daki iyi formunu tekrar kazanmış.'' yorumunda bulundu.

El Espanol ise Arda hakkında geniş bir değerlendirmede bulunurken dikkat çekici ifadeler kullandı.

İspanyol basını: Atletico Madrid'e Arda gibisi gelmedi

"ARDA GİBİSİ GELMEDİ"

İspanyol gazetesi, Arda'nın İspanya günlerini hatırlatırken ''Sadece Türkiye için değil İspanya için de Atletico'da onu izlemek büyük bir zevkti. Takıma çok iyi kaleciler, güçlü oyuncular, golcüler, liderler geldi ama Arda Turan gibisi çok az geldi...'' sözleri kullanıldı.

Arda'nın Barcelona'ya transfer olmasını 'Sonun başlangıcı' olarak değerlendiren İspanyollar, ''Barcelona'daki Arda, Atletico'daki Arda değildi. Barcelona'dan sonra bir türlü kendisine gelemedi ancak Atletico'daki hali bir başkaydı.'' denildi.

Arda Turan, gözyaşlarını tutamadı - İZLE

33 yaşındaki ismin Galatasaray performansını değerlendiren El Espanol, şu sözleri kullandı;

"ÇOCUKLAR GİBİ AĞLADI"

''Şimdi tekrar futboldan zevk alıyor gibi gözüküyor. Yaklaşık 1000 gün sonra attığı gol bunun net bir örneği. Bu gol sevincini uzun bir süredir yaşayamamıştı.''

''Attığı golün sevincini çok masum yaşadı, çocuklar gibi ağladı. Belki de bu performansı, ona çok inanan Fatih Terim ile birlikte yeniden doğuşunun ilk adımlarıdır...''