Abdullah Avcı: Baskı Fenerbahçe'nin üzerinde olacak
ensonhaber.com

Fenerbahçe, Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

Zorlu mücadele öncesi öğrencileriyle bir toplantı yapan Erol Bulut, karşılaşmanın önemine değindi.

"HEPİNİZDEN BÜYÜK ÖZVERİ BEKLİYORUM"

46 yaşındaki teknik adamın, "Trabzonspor ile kaderimizi çizecek bir maça çıkacağız. Göztepe yenilgisi sonrası artık kredimiz kalmadı. Son 4 resmi maçta alınan 3 yenilgi bize yakışmadı. Trabzonspor maçında hepinizden büyük bir özveri bekliyorum. Bize yapılan eleştirilere sahada yanıt verin." dedi.

Bulut, taktik toplantıda ise Alanyaspor'dan öğrencisi olan Bakasetas'a dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Abdullah Avcı: Baskı Fenerbahçe'nin üzerinde olacak

"BASKI F.BAHÇE'NİN ÜZERİNDE"

Ev sahibi Trabzonspor'da ise teknik direktör Abdullah Avcı, kritik mücadelede öğrencilerine nasıl oynamaları gerektiğini anlattı.

Sabırlı olmaları gerektiğine dikkat çeken Avcı, "Baskı Fenerbahçe'nin üzerinde olacak. Biz sakin kalıp, sabırlı oynayarak rakibin savunmada vereceği açıklardan yararlanmaya çalışacağız. Kendi futbolumuzu oynayarak bu zorlu maçtan da galibiyetle ayrılabiliriz." ifadelerini kullandı.

Takım savunmasının önemine vurgu yapan başarılı teknik adam, "Son haftalarda bu yönde önemli gelişme kaydettik. Ligin en az gol yiyen takımlarından biri olmayı başardık. Bunu Fenerbahçe karşısında da devam ettirmemiz gerekiyor. Hızlı bir şekilde hücuma çıkacak opsiyonlara sahibiz. Yeter ki bulduğumuz pozisyonlarda, son vuruşlarda dikkatli olalım." dedi.

Abdullah Avcı: Baskı Fenerbahçe'nin üzerinde olacak