ensonhaber.com

Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, son dakikada bulduğu golle Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup ederken karşılaşmaya Marius Sumudica damgasını vurdu.

Oyuncu değiştirmediği için eleştirilen Rumen teknik adamı Fenerbahçeli futbolseverler eleştiri yağmuruna tutarken; SkySpor YouTube kanalında Batuhan Karadeniz, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

"Kerem'i ıslıklayan herkese yazıklar olsun"

Kerem Aktürkoğlu'nu ıslıklayan herkese yazıklar olsun. Bu memlekette Türk oyuncu zor yetişiyor. İyi de bir Milli Takım oyuncusu. Kerem'i ıslıklayan hiçbir Galatasaraylı, 'Galatasaray taraftarıyım' demesin. Burada formayı çıkartıyor Kerem. Çok haklı. Kerem'in sonuna kadar arkasındayım. Bu çocuk bu durumda ıslıklanmaz. Siz bu çocuğun nasıl arkasında durmazsınız? Git Tete'yi ıslıkla be! Ndombele'yi ıslıkla ya!

"Tete'yi hemen gönderin"

Bir tane sol bek, bir tane sağ bek, bir tane 8 numara, bir tane de çift kanat oynayabilecek oyuncu. 30 milyon euro az değil. 10 milyon eurosunu 3-4 transfere bağlarsın, geri kalan 20 milyon euro ile de maaşlar ödenir. Bu Tete'yi de hemen gönderin! Lincoln Tete'yi satarsa, bir plaket de ben veririm Lincoln'e!

"Sumudica ağır şaklaban"

Sumudica, Antep'tekilerin bug'unu çözmüş, ağır şaklaban, karakter yoksunu bir adamdır. Tam bir şaklabandır! Ben bunun teknik direktör olduğuna da inanmıyorum. Bugün tüm Türkiye'ye gösterdiğin şey de rezillikti. Ben bunun bir sisteminin olduğuna da, teknik direktör olduğuna da inanmıyorum. 10 kişi defans yapıp 1 kişi ileri koyup, Dragus mudur Graguş mudur, ne yaptığı da belli değil. Rezil bir sözde teknik direktör.