Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic'in lisansını dondurdu
ensonhaber.com

Süper Lig'de ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bir hayli gerisinde kalan ve 25 hafta sonunda topladığı 40 puanla 4. basamakta yer alan Beşiktaş'ta, sezonun geri kalanında forma giyecek isimler TFF'ye bildirildi.

Siyah-beyazlılarda sakatlığı bulunan Amir Hadziahmetovic'e lisans çıkartılmadı.

Beşiktaş'ta uzun süreli sakatlığı bulunan bir diğer isim Alex-Oxlade Chamberlain ise listede yer aldı.

Beşiktaş'ın TFF'ye bildirdiği A takım listesinde yer alan futbolcular ise şöyle:

Alex-Oxlade Chamberlain, Ali Muhammed Al-Musrati, Ante Rebic, Bakhtiyor Zaynutdinov, Umut Meraş, Cenk Tosun, Daniel Amartey, Demir Ege Tıknaz, Emrecan Uzunhan, Ernest Muçi, Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Arthur Masuaku, Gedson Fernandes, Jackson Muleka, Jonas Svensson, Joseph Worrall, Milot Rashica, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Necip Uysal, Omar Colley, Onur Bulut, Rachid Ghezzal, Salih Uçan, Semih Kılıçsoy, Serkan Emrecan Terzi, Tayfur Bingöl, Tayyip Talha Sanuç, Utku Yuvakuran, Vincent Aboubakar

Karagümrük maçında sakatlanmıştı

Süper Lig’in 20. haftasında Beşiktaş sahasında Fatih Karagümrük'ü 3-0 yenmişti. Siyah-beyazlılarda Bosna Hersekli futbolcu Amir Hadziahmetovic ise bu maçta sakatlık yaşamıştı.

Müsabakanın 12. dakikasında Hadziahmetovic, Rohden ile girdiği ikili mücadelede yaşadığı sakatlık yaşamış ve oyuna devam edememişti.

Daha sonra 26 yaşındaki futbolcunun yerine 15. dakikada Demir Ege Tıknaz girmişti.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada ise şöyle denilmişti:

Hadziahmetovic’in Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde tam kata yakın kısmi ön çapraz bağ ve dış yan bağ yaralanması saptanmıştır.