Beşiktaş ve Dorukhan Toköz arasında maaş sorunu
ensonhaber.com

Beşiktaş ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Dorukhan Toköz için Fenerbahçe ve Galatasaray da devreye girdi.

DORUKHAN 13 MİLYON İSTİYOR

Oyuncuyu takımda tutmak için görüşmelerini sürdüren siyah-beyazlı yönetim, yapılan ilk temaslarda istediği sonuçları alamadı.

Görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, Dorukhan Toköz'e yıllık 7 milyon lira teklif ederken futbolcu cephesi ise 10 milyon lira artı 3 milyon lira da bonus şeklinde bir sözleşme istiyor.

Beşiktaş ve Dorukhan Toköz arasında maaş sorunu

GALATASARAY VE FENERBAHÇE DE DEVREDE

Şu anda iki taraf arasında uçurumlar olduğu öğrenilirken ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da sözleşme bitimine 6 ay kala Dorukhan'a resmi teklif yapması bekleniyor.

Uzun bir sakatlık döneminden geçen tecrübeli futbolcu, bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 4 maçta 1 asistlik performans sergiledi.

Beşiktaş ve Dorukhan Toköz arasında maaş sorunu

ÇEBİ NE DEMİŞTİ

Yeni transferleri basına tanıtan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gelen soru üzerine Dorukhan ile ilgili de konuşmuştu. Çebi, "Beşiktaş'ta futbol oynamak isteyen her oyuncuya kapımız açık. Oynamak istemeyen, kendi yoluna bakabilir. Dorukhan Toköz Beşiktaş'la top oynamak istiyorsa sözleşme imzalayacaktır. İmzalamaması dahilinde de Allah yolunu açık etsin." diyerek pazarlıkta çok fazla bir şey yapmayacaklarının sinyalini vermişti.