Beşiktaş’tan TFF’ye gece yarısı çağrısı

Beşiktaş’tan TFF’ye gece yarısı çağrısı

Beşiktaş Kulübü, daha önce yönelttiği soruların hâlâ yanıtlanmadığını belirterek Türkiye Futbol Federasyonu’na bir kez daha çağrıda bulundu. Siyah-beyazlılar, İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Ferhat Gündoğdu’dan açıklama yapılmasını isterken, tartışmalı pozisyonlara ait VAR görüntülerinin kamuoyuyla paylaşılmasını talep etti.

Beşiktaş, Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) yönelik yaptığı açıklamada, daha önce yönelttikleri soruların hâlâ yanıtlanmadığını vurguladı.

Siyah-beyazlı kulüp federasyondan yeniden açıklama beklediklerini duyurdu.

"ENDİŞELERİMİZİ GİDERECEK HERHANGİ BİR CEVAP GELMEDİ"

Kulüp tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"8 Mart 2026 tarihli "Türkiye Futbol Federasyonu'na Açık Çağrımızdır" başlıklı açıklamamıza bugüne dek Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ile MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'dan endişelerimizi giderecek herhangi bir cevap gelmemişken;

Başkanımız Serdal Adalı'nın bugün basın mensuplarına konuya ilişkin yaptığı açıklamada ifade ettiği üzere MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu "Ölü taklidi" yapmaya devam ederken;

TFF VAR Koordinatörü Joao Capela ve Hakem Eğitmeni Jouni Hyytia'nın apar topar yayına çıkmalarını manidar bulmaktayız.

Beşiktaş JK olarak bizim muhatabımız Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ile MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'dur.

"Türkiye Futbol Federasyonu'na Açık Çağrımızdır" başlıklı açıklamamızdaki sorularımız geçerliliğini korumaktadır.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan şeffaf yönetim anlayışı prensibi doğrultusunda sorularımıza cevap vermesini ve istediğimiz görüntüleri tarafımızla paylaşmasını bir kez daha talep ediyoruz."

BEŞİKTAŞ, TFF'Yİ AÇIKLAMA YAPMAYA DAVET ETMİŞTİ

Beşiktaş, 7 Mart Cumartesi günü Süper Lig'in 25. haftasında oynanan Galatasaray derbisinde sahadan 1-0 mağlup ayrılmıştı.

Siyah-beyazlılar derbideki birçok pozisyonda Beşiktaş aleyhinde kararlar verildiğini savunmuş ve kulüp kararlarına tepki göstermişti.

8 Mart Pazar günü ise Beşiktaş, bir açıklama yayımlayarak TFF'yi açıklama yapmaya davet etmişti.

Kaynak: Ensonhaber Haber Merkezi