Demba Ba: Oruç tutarsam oynamayacağımı söylemişlerdi
İHA

Geçtiğimiz günlerde Başkaşehir ile olan sözleşmesi karşılıklı feshedilen Demba Ba, ayrılık sürecine ilişkin konuştu.

İngiliz Sky Sports'a açıklamalarda bulunan Demba Ba, Türkiye kamuoyunda çok ses getirecek şikayetlede bulundu.

Turuncu-lacivertlilerin teknik direktörü Aykut Kocaman'la aralarında geçenlere de değinen Ba "Aykut Kocaman ile ofisinde görüşmüştük ve ona o zaman vücut dilini beğenmediğimi söylemiştim. O da benimkini beğenmediğini söyledi. O gün sahada daha çok koşup mücadele eden futbolcular yerine, topla ilişkisi iyi olan oyuncularla maçlara başlayacağını bana söyledi. İki hafta sonra Fenerbahçe maçının kadrosunda yer almadığımı görünce çok şaşırdım; yaptığımız konuşmanın içeriği bu değildi." ifadelerini kullandı.

"ORUÇ TUTUP FUTBOL OYNAYAN BİRÇOK FUTBOLCU VAR"

Ramazan ayından önce bazı takım arkadaşlarının kendisine oruç tutarsa oynayamayacağı yönünde söylemlerde bulunduğunu fakat emin olmamakla birlikte ayrılışındaki nedenin de bu olduğuna inanmadığını dile getiren Demba Ba, "Dünyada oruç tutup futbol oynayan birçok futbolcu var. Ben kulağıma gelen dedikodulara inanmak istemedim çünkü takımda hala oynayan ve oruç tutan başka oyuncular var. Ramazan gelmeden önce bazı arkadaşlarım oruç tutarsam oynamayacağımı söylemişlerdi. Ardından teknik direktörün sezonun geri kalanında beni pek oynatmayacağını düşündüklerini söylediler. Sahip olduğum isim ve buna duydukları saygı nedeniyle sözleşmemi erken feshetmeye karar verdiler." şeklinde konuştu.

Demba Ba: Oruç tutarsam oynamayacağımı söylemişlerdi

"AİLEM VE KENDİM İÇİN KARARIMI VERECEĞİM"

Kariyerinin geri kalanı hakkında da bilgi veren deneyimli futbolcu, "Ben bir futbol aşığıyım ve çok iyi bir noktada kariyerimi bitirmek istiyorum. İngiltere bir seçenek olabilir ama ben tek bir ülke, tek bölüm veya ligde sıkışıp kalmıyorum. Ne olacağını görmek için bekliyorum. Başka bir ligde, başka bir ülkede de kariyerimi bitirebilirim. Kendim ve ailem için en iyi kararı vereceğim." diye konuştu.

Demba Ba: Oruç tutarsam oynamayacağımı söylemişlerdi

Demba Ba'nın kapak fotoğrafının sırrı - HABERİ

Demba Ba: Oruç tutarsam oynamayacağımı söylemişlerdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)