Dursun Özbek ve Acun Ilıcalı etkinlikte tokalaştı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Pendik'teki etkinlikte bir araya geldi.

Haber Merkezi Haber Merkezi
Ensonhaber'i Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin

Süper Lig'de kıyasıya bir şampiyonluk yarışının içinde bulunan Fenerbahçe ve Galatasaray zaman zaman hakem hataları nedeniyle karşı karşıya geliyor.

Karşılıklı tansiyonun yükseldiği bir dönemde ortamı yumuşatan bir gelişme yaşandı.

DURSUN ÖZBEK VE ACUN ILICALI BİR ARADA

3 Aralık Dünya Engelliler Günü için Pendik'te özel bir maç organize edildi.

Etkinliğe Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı da katıldı. Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e selam verip, tokalaştı.

DZEKO VE BARIŞ ALPER DE YER ALDI

Fenerbahçe'den Edin Dzeko ve Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz da etkinliğe katılan isimler arasında yer aldı. İki futbolcu, özel maçta farklı takımlarda oynadı.

Dursun Özbek'ten isyan: TFF bize savaş açtı Acun Ilıcalı: Türkiye'de Galatasaray'dan başka kulüp yok zannediyorlar Dursun Özbek'ten 'Yapı' açıklaması: Varsa Galatasaray'a karşıdır
Kaynak: Ensonhaber Haber Merkezi