Edin Visca, Trabzonspor ile anlaştı
ensonhaber.com

Ligde liderliğini sürdüren Trabzonspor, Başakşehir'in başarılı oyuncusu Edin Visca'yı transfer etti.

KAP AÇIKLAMASI GELDİ

Bordo-mavililer Edin Visca transferi için resmi açıklama yaptı.

BONSERVİS BEDELİ AÇIKLANDI

Trabzonspor'dan, KAP'a yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcu Edin Visca'nın, Kulübümüze transferi konusunda Başakşehir A.Ş. ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Başakşehir A.Ş.'ye sözleşme fesih bedeli olarak, 3(Üç) taksit halinde toplam 4.300.000.-EUR + KDV ödenecektir." denildi.

EDIN VISCA'NIN MAAŞI

Bordo mavililer: "Edin Visca ile 3,5 yıllık anlaşma sağlanmıştır.

2021-2022 için 750.000 euro

2022-2023 için 1.500.000 euro

2023-2024 için 1.500.000 euro

2024-2025 için 1.500.000 euro

Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcu ile olan sözleşmenin devam etmesi şartına bağlı olarak, futbolcuya ödenecek yıllık ücretin %10'u ödenecektir."

Edin Visca, Trabzonspor ile anlaştı

İLK MAÇI 21. HAFTADA

Edin Visca, ara transfer dönemi resmen 12 Ocak'ta başlayacağı için 21. haftadaki Sivasspor mücadelesinde forma giyebilecek.

Edin Visca, Trabzonspor ile anlaştı

Trabzonspor'un Başakşehir'den Edin Visca'yı transfer etmesinin ardından başkanlar Ahmet Ağaoğlu ve Göksel Gümüşdağ açıklamalarda bulundu.

GÜMÜŞDAĞ: "20-25 KEZ GÖRÜŞTÜK"

İlk olarak açıklamalarda bulunan Göksel Gümüşdağ "İki aydır Ahmet Başkanla görüşüyoruz. Farklı kulüplerle de görüşmeler yaptık. Ahmet Başkan çok daha istekli ve arzuluydu Visca noktasında. Görüşmeleri 2 aydır sürdürüyor. Bugün nihai görüşmeleri tamamladık. Başakşehir Kulübü bir şirkettir. Transferin gerçekleşmesinde de oldukça fazla etken vardı. Uzun yıllar yol arkadaşlığı yaptığımız Abdullah Avcı, Trabzon'a gidiş yönünde etkenlerdi. Visca'ya da sorduğumuzda, kendisi bu yönde 'Yardımcı olursanız sevinirim' dedi. Visca sürekli isteniyordu. 6-7 senedir ligin asist krallığı, gol krallığı anlamında istikrarlıydı. Visca, kulübün sembollerinden biriydi. Emekleri için sonsuz teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. İnanıyorum ki gideceği camiaya da büyük katkılar yapacaktır. Visca ile büyük başarılar yaşadık. Onun katkısı bir gerçek. Hayırlı olsun. Visca'nın da Allah yolunu açık etsin. Son iki ayda başkanla 20-25 sefer bir araya geldik. 2 ayda neden bitti diyorsanız, başkan ve Trabzonspor çok istekliydi. Bizim tarafta da Ömer Ayvacı başta olmak üzere Mustafa Eröğüt ve Mustafa Saral... Trabzon ve Trabzonspor camiasına hayırlı olsun." dedi.

Edin Visca, Trabzonspor ile anlaştı

"YERİNE TRANSFER YAPACAĞIZ"

Edin Visca'nın yerine transfer yapacaklarını söyleyen Göksel Gümüşdağ "Bizim takımın sembollerinden biri Visca. Mahmut Tekdemir ve Epureanu ile birlikte. Visca'nın yeri kolay kolay doldurulmaz ama çalışacağız. Visca'ya yetişecek bir oyuncuyu yavaş yavaş hazırlamaya bakacağız." açıklamasını yaptı.

AĞAOĞLU: "HOCAMIZ ÇOK İSTEDİ"

Ahmet Ağaoğlu "Yaklaşık iki aylık bir süreçti bu. Bu transferle alakalı çok şey yazıldı çizildi. Şu saat itibarıyla neticelendirdik. Transferde her türlü kolaylığı sağlayan Göksel Gümüşdağ Başkana teşekkür ediyorum. Visca, en zorlandığım, en uzun süren transferlerden biriydi. Başakşehir'in en önemli oyuncusu, hocamızın çok istediği, camiamızın çok beklediği bir transferdi bu. 10 milyon Trabzonspor taraftarının ekonomik haklarını, finansal varlıklarını en iyi şekilde idare etmekle yükümlüyüz. Visca ile de iyi şartlarda anlaştık. Mustafa Eröğüt, Ömer Ayvacı, Mustafa Saral ve Göksel Başkanıma gösterdikleri hassasiyetten ötürü teşekkür ediyorum. Asbaşkanımız Ertuğrul Doğan Bey'e başkan olarak, taraftar olarak, camianın ferdi olarak taraftarlarımız ve camiamız adına teşekkür ediyorum. Transferde çok büyük emeği ve çabası var. Trabzonspor için önemli bir değer. Onunla çalışmak benim için çok büyük gurur. Visca'nın menajeri, çok rahat konuştu, çok rahat anlaştık. En rahat anlaştığımız 3-5 oyuncu menajerinden biri. Onun da bu transferde payı büyük. Visca ücret anlamında çok büyük kolaylık sağladı. Visca, 11 sene emek verdi Başakşehir'e. Oyuncumuza verdikleri emekten ötürü Başakşehir'e çok teşekkür ediyorum. Bizim için önemli bir transferdir. Hocamızın istediği bir oyuncuydu. Önemli katkılarda bulunacağından şüphemiz yok. Trabzonspor camiası büyük bir camiadır. Her zaman başarı ister, şampiyonluk ister. Sabır kelimesinin fazla anlam ifade etmediği bir şehir. 1.5 yıldır sistemli bir çalışma yürütüyoruz. Transferlerimizin ileriye dönük hesaplarını en ince ayrıntısına kadar yaptık. Visca perşembe günü sağlık kontrolünden geçer, imzayı atar ve akşama idmana çıkar." ifadelerini kullandı.

Edin Visca, Trabzonspor ile anlaştı