Erol Bulut: Bakasetas ve Pelkas'ı aynı anda istedim
ensonhaber.com

Yunanistan medyasından sport24'e konuşan Erol Bulut, Pelkas, Bakasetas ve kendisine gelen transfer teklifleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Bulut'un sözleri şu şekilde:

"PELKAS BENİM JOKERİM"

"Pelkas'a sahip olduğum için çok mutluyum. Pelkas, tam anlamıyla benim aradığım bir futbolcu ve hem kanatta hem de 10 numara pozisyonunda oynayabiliyor, o benim hücumdaki jokerim. Emre Belözoğlu, Pelkas'ın transferini 2 saat içerisinde tamamladı."

Erol Bulut: Bakasetas ve Pelkas'ı aynı anda istedim

"VERONA'DAN TEKLİF ALDIM"

"Bu yaz Verona'ya çok yakından, beni istediler ancak Fenerbahçe'ye gelince bunu düşünmedim bile. Fenebahçe'de oynadım, bu takımda şampiyonluk yaşadım ve Fenerbahçe'de çalışmayı çok istediğimi herkes biliyordu."

"BAKASETAS'I ÇOK İSTEDİK"

"Alanyaspor'dan Bakasetas'ı almaya çalıştım ancak bir anlaşmaya varamadık. Bakasetas'ın transfer sürecinin Pelkas'ın transferiyle bir alakası yok, ikisi birbirinden farklı konular ve ikisi de birbirinden farklı futbolcular. Dürüst olmak gerekirse hem Bakasetas'a hem de Pelkas'a sahip olmak isterdim. Bakasetas'ı istediğimizi bir kez daha vurguluyorum ancak Alanyaspor ile transfer sürecinde anlaşma sağlayamadık."

Erol Bulut: Bakasetas ve Pelkas'ı aynı anda istedim

"BAKASETAS İLE ÖZEL BİR İLİŞKİM VAR"

"Bakasetas, Alanyaspor'a üst düzey bir transfer olarak geldi ve bunu da ispatladı. Bakasetas ile özel bir ilişkim var, bunu saklamıyorum; en sevdiğim futbolculardan biri. Gelecekte birlikte çalışıp çalışmayacağımızı zaman gösterecek."