Felipe Melo, Palmeiras ile yollarını ayırdı
ensonhaber.com

Palmeiras, üst üste yaşadığı Libertadores şampiyonluklarının ardından yeşil-beyazlı ekipten ayrılacağı duyurulan Felipe Melo'ya veda mesajı yayınladı.

PALMEIRAS AÇIKLADI

Kulübün sosyal medya hesabından 'Elveda kaptan' sözleriyle yapılan paylaşımda Felipe Melo'ya "Ayrılığın bir son değil, sonsuza kadar birlikte olduğumuzu gösteriyor. Formamızı onurlandırdığın, şampiyonluklar kazandığın ve tarih yazdığın için teşekkür ederiz Felipe Melo" sözleri kullanıldı.

Felipe Melo, Palmeiras ile yollarını ayırdı

ARTIK SERBEST

Felipe Melo'nun ilerleyen yaşına rağmen bir sonraki durağı ise özellikle Galatasaraylı taraftarlar tarafından merakla bekleniyor.

38 yaşındaki Felipe Melo 2017'de geldiği Palmeiras'ta 1 Serie A şampiyonluğu, 1 Brezilya Kupası, 1 Brezilya Süper Kupası, 2 Libertadores Kupası kaldırma başarısı göstermişti.

Felipe Melo, Palmeiras ile yollarını ayırdı

FATİH TERİM "OLABİLİR" DEMİŞTİ

Öte yandan Fatih Terim de ağustos ayında yaptığı açıklamada, "Bazen konuşuyoruz, 'Hazırım' diyor [Gülerek]. Hep hazır. 38 yaşında. Bazen bazılarının yaşı yok. Melo da onlardan biri esasında. Hiçbir şey belli olmaz. “Hoca hazırım” diyor. O dönemki tartışmaları da doğru yönettiğimiz düşünüyorum. Kadro dışı bırakıp sonra tekrar alarak, tuzaklara gelmeyerek. Müthiş hizmet etti. Çok iyi bir futbolcu ve iyi bir Galatasaraylı. Bizde oynayan oyuncuların bizi dışarıda elçi gibi temsil etmesi önemli… Başkanla da konuştuk, 'Acaba oyuncularımıza bu tür onursal kart gibi bir şey atfedebilir miyiz' diye. Dışarıda söyledikleri çok kıymetli. “Alo Melo gel” de diyebiliriz. Bir uçakla burada olur." ifadelerini kullanarak transfere yeşil ışık yakmıştı.

GALATASARAY'LA 154 MAÇ

Sarı-kırmızılı formayı ilk kez 2011 yılında giyen Melo, Fatih Terim yönetiminde büyük başarılar yaşadı. 2016 yılına kadar giydiği Galatasaray formasıyla toplamda 154 maça çıkan yıldız orta saha, 18 gol atıp 12 de gol pası verirken kazanılan kupalarda büyük pay sahibi oldu.

Felipe Melo, Palmeiras ile yollarını ayırdı

7 KUPA SEVİNCİ

Galatasaray forması altında 3 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa zaferi yaşayan Melo, başarılı performansının yanında saha içi kavgaları ve rakip takım taraftarlarıyla girdiği diyaloglarla da çok konuşuldu.