ensonhaber.com

Fenerbahçe, Süper Lig'in 15. haftasında ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertli takım kritik derbi maçında rakibini 3-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı.

Fenerbahçe'de sakatlıktan dönen Alexander Djiku, Beşiktaş derbisinde formasına kavuştu ama yeniden sakatlandı.

Yerini Oosterwolde'ye bıraktı

Sarı-lacivertli takımın defans oyuncusu, maçın 83. dakikasında kendini yere bıraktı ve oyuna devam edemeyeceğini söyledi.

Alexander Djiku'nun yerine Jayden Oostwerwolde oyuna girdi ve kalan bölümde görev yaptı.

"Galibiyeti hak ettiğimiz düşünüyorum"

Maçın ardından sarı-lacivertli takımın Ganalı savunmacısı Alexander Djiku, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sakatlıktan sonra formasına kavuştuğu için mutlu olduğunun altını çizen Djiku, şu şekilde konuştu:

Geri döndüğüm için mutlu hissediyorum. İyi maç ortaya koyduk. 1. dakikadan sonuna kadar güçlü performans ortaya koyduk. Kompakt durduk, rakip kalede çok şans oluşturduk. Galibiyeti hak ettiğimiz düşünüyorum.

"Umarım bir sonraki maçı 90 dakika ile tamamlarım"

Beşiktaş maçı öncesinde yoğun bir maç geçireceğinin farkında olduğunu dile getiren 29 yaşındaki futbolcu, şunları dedi:

İlk 3 gün kesin değildi oynayacağım. İki antrenman yapmıştım ama sonra oynayabileceğimi hissettim. Maçtan önce yoğun bir derbi olacağını biliyordum. Ben de elimden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalıştım. 80 dakika oyunda kaldım. Umarım bir sonraki maçı 90 dakika ile tamamlarım.

"Bana göre taraftarımız Türkiye’nin en büyük taraftarı"

Beşiktaş deplasmanında bulunan sarı-lacivertli taraftarların desteğini hissettiklerini söyleyen Alexander Djiku, şu değerlendirmeyi yaptı:

Onları tribünde görmekten mutluyuz. Sakatlıktan sonra benim için büyük keyif oldu. Bana göre taraftarımız Türkiye’nin en büyük taraftarı. Deplasmana gittiğimizde her zaman ordalar, onların desteğini hissediyoruz. Başından sonuna kadar desteği hissettik. Her maç onları gururlandıracak neticeler elde etmek istiyoruz.

(Görüntüler BeIN Sports'tan alınmıştır.)