Feyyaz Uçar'dan Aboubakar'a yanıt: Antrenmanlara çıkacaklar
ensonhaber.com

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne grup aşamasında veda eden Süper Lig'de de zirvenin 14 puan gerisinde kalan Beşiktaş'ta radikal bir karar alınmış ve 5 futbolcu kadro dışında bırakılmıştı.

Siyah-beyazlı ekipte, performans düşüklüğü ile takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana'nın kadro dışı bırakılmasına karar verilmişti.

Bu isimlerin kadro dışı kalmasının yankıları sürerken, takıma geri dönebilecekleri iddia edildi.

"Antrenmanlara çıkacaklar"

Bu gelişmenin ardından Beşiktaş'ta futbol şube sorumlusu Feyyaz Uçar'dan açıklama geldi.

TRT Spor'a konuşan Feyyaz Uçar, açıklamasında, şunları dedi:

Kadro dışı kalan oyuncuların şu anda takıma dönmesi söz konusu değil. Hukuki süreç başladığı için takımdan koparamıyorsun ve bu nedenle antrenmanlara çıkacaklar. Şu an itibarıyla biz aynı noktadayız.

Neler oldu?

Kadro dışında bırakılan isimlerden biri olan yıldız futbolcu Aboubakar yönetimin aldığı bu kararın ardından ilk kez açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kamerunlu oyuncu, kendisi hakkında "saç ektirdiği için oynamıyor" iddialarına şu yanıtı verdi:

Artık bu saçma suçlamalara son verelim. Bu sezon herhangi bir saç bakımı yapmadım. Geçen sezon bittikten sonra ve sezon öncesi başlamadan saçlarıma bakım yapmıştım. Bu sezon kulüpte hiç kimseyle herhangi bir tartışmam ya da disiplinsiz davranışım olmadı. Bu sezon 11 gol 3 asist yaptım. Geçen sezonun ikinci yarısında 13 gol attım. Ve hepsinden önemlisi, sözleşmeli olduğum her dakika tüm çabamı ve konsantrasyonumu takıma veriyorum. Kulüp zaten durumu yeniden değerlendirdi ve e-posta gönderdi. Hukuki davalara konu olabilecek asılsız suçlamalardan vazgeçin, işimi yapmama izin verin.