Galatasaray, bilet fiyatlarını revize etti
ensonhaber.com

UEFA Avrupa Ligi'ne Lazio galibiyetiyle başlayan ve Alanyaspor maçı öncesi moral depolayan Galatasaray'dan taraftarlarına müjde geldi.

Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig 'in 5. haftasında Türk Telekom Stadı'nda konuk edeceği Alanyaspor maçı öncesi bilet fiyatlarında düzenleme yaptı.

Galatasaray Kulübü, düzenlemenin taraftarlardan gelen talep doğrultusunda yapıldığını belirten bir açıklama yayınladı ve resmi site üzerinden şu ifadeler kullanıldı:

Galatasaray, bilet fiyatlarını revize etti

“BİLET FİYATLARIMIZI YENİDEN DÜZENLİYORUZ”

''Galatasaray seninle güzel! Pandemi koşulları bizi sevdiklerimizden ayrı düşürdü. Takımımız ve stadımız seni özledi... Takımımızın yanında olabilesin diye, Aytemiz Alanyaspor maçından başlamak üzere, taraftarlarımızdan gelen talep doğrultusunda bilet fiyatlarımızı yeniden düzenliyoruz. Galatasaray seni yanında görmek istiyor. Haydi büyük Galatasaray taraftarı; HES kodunu ve biletini al, destekle tribünde Aslanları!"

Galatasaray, bilet fiyatlarını revize etti

720 TL İNDİRİM

Sarı-kırmızılılar, son TT Stadyumu'ndaki son maçını Lazio'ya karşı oynamıştı. İtalyan temsilcisi karşısındaki maçta bilet fiyatları üst kategorilerde 1.500 TL'yi buluyordu.

Alanyaspor maçıyla üst kategorilerde 720 TLye varan ve alt kategorilerde en az 20 TL'lik indirim yapıldı.

Galatasaray, bilet fiyatlarını revize etti(Lazio maçı bilet fiyatları)

STATLAR DOLMUYOR

Pandemi nedeniyle statlara yalnızca yüzde oranında seyirci alınabiliyor. Ancak bilet fiyatları nedeniyle taraftarlar bu oranları bile dolduramıyor.

Fenerbahçe'nin lig maçında en düşük bilet fiyatı 90 lira iken Beşiktaş'ta fiyatlar biraz daha yüksek. Siyah-beyazlılarda lig maçlarına fiyatlar 130 TL'den başlarken Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Dortmund maçında en ucuz bilet 170 liraya kadar çıkmıştı.

Galatasaray, bilet fiyatlarını revize etti