Galatasaray'da iç savaş çıktı

Galatasaray'da iç savaş çıktı

Fatih Terim, istediği transferlerin Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun'un çabalarıyla veto edildiğini düşünüyor.

Bursa deplasmanından yenilgiyle ayrılmasına rağmen liderliğini sürdüren Galatasaray içten içe yanıyor!.. Teknik direktör Fatih Terim ve bazı yöneticiler arasında yaşanan gerginlikler nedeniyle transferde bir türlü adım atılamadığı iddia ediliyor.

Alınan bilgilere göre Terim ve Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun arasında yaşanan gerginlikler Shaqiri hüsranının ardından tavan yaptı.

TULUN MU ENGEL OLDU?

Terim'in çok istediği Shaqiri transferinin Tulun'un etkisiyle gerçekleşmediğini düşündüğü belirtiliyor.

İddialara göre Bülent Tulun, kendi talimatıyla gündeme gelen Ronaldinho'nun Terim tarafından veto edilmesi üzerine karşı misilleme yaparak Shaqiri konusunda Başkan Aysal'a olumsuz rapor verdi. Aysal da bu nedenle bonservisi 14 milyon Euro olan İsviçreli yıldızı "çok pahalı" olduğu gerekçesiyle almadı.

Fakat Aysal'ın Terim'e "istersen hemen alalım" dediği 32 yaşındaki Ronaldinho'nun toplam maliyetinin 30 milyon Euro'yu bulması dikkat çekiyor.

YÖNETİM NE YAPACAK?

Bir başka iddia ise Amrabat konusunda yaşanıyor... İkinci Başkan Adnan Öztürk, TFF Genel Kurulu'nda Kayseri Genel Menajeri Süleyman Hurma ile görüşünce "transfer bitiyor" haberleri gelmişti.

Fakat Öztürk'ün yakın çevresine, "Kayseri'yle ilişkileri yumuşattım. Anlaşma noktasına gelmiştim. Fakat sırf görüşmeyi ben yaptığım için Fatih hoca transferi veto etti. Ardından da resmi siteden yalanlama istedi" dediği öne sürülüyor. Transfer yapmak için çok kısa bir zamanı olan Galatasaray'ın bu gelişmeler sonrası nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

HER ŞEY GÜZEL BAŞLAMIŞTI

Sezon başında teknik heyet, yönetim kurulu ve Bülent Tulun'un da katıldığı yemek çok sıcak bir ortamda geçmişti. Fakat Fatih Terim'in Tulun'u Florya'da istememesi üzerine başlayan gerginlik ara transfer döneminde zirve noktaya ulaştı.

TERiM NE iSTEMiŞTi?

1- Sezon başı 'Mutlaka forvet lazım' dedi. Ama alınmadı
2- En büyük gözdesi Shaqiri'de hüsran yaşandı.
3- Olcan ve Alper'i istedi ama yönetim 'çok pahalı' buldu
4- Podolski, Luis Fabiano ve Diego Forlan alınamadı.
5- Sercan'ı devre arası kiralamak istedi. Ama veto yedi.