Gökhan Gönül, Fenerbahçe'ye veda etti
ensonhaber.com

Fenerbahçe, geçen sezon geri dönen Gökhan Gönül ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı.

FENERBAHÇE'NİN AÇIKLAMASI

"Fenerbahçemizin formasını ilk kez 2007 yılında giyen, 10 yıl boyunca 360'tan fazla maçta Çubuklumuzu başarıyla taşıyan ve geçtiğimiz sezon kadromuza yeniden dahil olan Gökhan Gönül ile yollarımız ayrılmıştır.

Formamızı giydiği süre boyunca Çubuklu'nun hakkını sonuna kadar veren, Fenerbahçe ruhunu her zaman en üst seviyede taşıyan Gökhan Gönül'e tüm emek ve hizmetleri için teşekkür ediyor; bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar diliyoruz.

Yolun açık olsun Gökhan Gönül."

Gökhan Gönül, Fenerbahçe'ye veda etti

GÖKHAN GÖNÜL'DEN VEDA MESAJI

"Sevgili Fenerbahçe Ailem Sizlerden ve taşımaktan daima gurur duyduğum Çubuklu formamdan ayrılacak olmanın verdiği tüm burukluğa rağmen, size bu kez içimden geldiği gibi veda edebildiğim için kendimi şanslı hissediyorum.

Aslında beni çok iyi tanıdığınızı ve anladığınızı düşünüyorum: sahada elinden geleni yapmaya çalışan, saha dışındaysa konuşmayı pek sevmeyen biri oldum. Bugüne kadar yaşadıklarımı, duygularımı, üzüntülerimi kendime sakladım. Bilmiyorum, belki de hata yaptım ama inanın ne benim için kolaydı, ne de ailem için... Geçtiğimiz sezon boyunca görev aldığım tüm maçlarda, tribünde yokluğunu fazlasıyla hissettiğimiz taraftarımıza olan bağım ve kulübüme olan aidiyetimle elimden geleni sonuna kadar yapmaya çalıştım. Maalesef sonu hayalimizdeki gibi bitmedi, keşke daha farklı bir son yazabilseydik..

Fenerbahçemizin Büyük Taraftarına: Bu süre zarfında, Fenerbahçe forması altında bana ve aileme pandemi koşullarına rağmen yaşattığınız eşsiz destek için teşekkür ederim. Sizi hiçbir zaman kırmak ya da üzmek istemedim. Kaybettiğimiz maçlardan sonra bile beni bağrınıza bastığınız o günleri asla unutmadım... Hakkınızı helal edin..

Geçtiğimiz sezonu Çubuklu altında geçirmeme fırsat tanıyan Başkanım Ali Koç'a, Türk futbol ikliminin zor şartlarına rağmen bana güvenen ve görev aldığı her pozisyonda bana ve tüm takımımıza inanç ve hırs aşılayan Emre Belözoğlu'na, tüm hocalarıma, takım arkadaşlarıma, Samandıra personeline tüm kalbimle teşekkür ederim.

Sevgilerimle, Gökhan Gönül ve Ailesi"

Gökhan Gönül, Fenerbahçe'ye veda etti

6 KUPA KAZANDI

Gökhan Gönül, geçtiğimiz sezon sarı-lacivertli formayla 22 maçta forma giyerken, 2 gol bir de asistlik performans sergilemişti.

2 ayrı dönemde 10 yıl boyunca Fenerbahçe formasını terleten 36 yaşındaki sağ bek, toplamda 361 maçta 14 gol 54 asistle takımına katkı sağladı.

Gökhan Gönül, bu dönemde 2 Süper Lig şampiyonluğu 2 Türkiye Kupası ve 2 kez de Süper Kupa şampiyonluğu elde etti.

Gökhan Gönül, Fenerbahçe'ye veda etti

BENFICA MAÇI UNUTULMADI

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi yarı final karşılaşmasında girdiği ikili mücadele sonucunda büyük bir sağlık sorunu yaşayan Gökhan Gönül, sarı-lacivertli taraftarların sevgilisi haline gelmişti. Bu anların ardından başarılı oyuncunun kanlı forması müzeye kaldırılmıştı.

Aziz Yıldırım'la problem yaşayan Gökhan Gönül, Beşiktaş'a gittikten sonra forma müzeden çıkarılsa da Ali Koç'un başkan olmasının ardından kanlı forma yeniden müzeye konuldu.

Gökhan Gönül, Fenerbahçe'ye veda etti

Gökhan Gönül, Fenerbahçe'ye veda etti