Göztepe, Maicon'un peşinde
ensonhaber.com

Süper Lig ekibi Göztepe, transferde geçen sezonun başında Galatasaray'ın 1.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Suudi Arabistan ekibi Al Nasr'a sattığı defans oyuncusu Maicon ile anlaşmak istiyor.

Kulübüyle sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki futbolcuyu alarak savunmanın göbeğini deneyimli bir isimle güçlendirmeyi amaçlayan İzmir ekibi, yıldız oyuncuyla temasa geçti. Trabzonspor'un da gündeminde olan Maicon'un durumunun bu hafta içinde netleşeceği ifade edildi.

Göztepe, Maicon'un peşinde

ŞU ANKİ DEĞERİ 2.2 MİLYON EURO

2017-2018 sezonunda Brezilya temsilcisi Sao Paulo'dan Galatasaray'a 8 milyon euroya transfer edilen Maicon'nun, güncel piyasa değerinin 2.2 milyon euro olduğu belirtildi.

Kariyerinde 9 kupa bulunan Brezilyalı yıldız; 3 kez Portekiz ligi, 2 kez Portekiz kupası, Galatasaray ile Süper Lig şampiyonluğunun yanı sıra iki kez Suudi Arabistan Süper Kupası ile bir kez de Avrupa Ligi kupasını kaldırdı. Yıldız savunma oyuncusu Maicon'nun, Türkiye dönmeye sıcak baktığı ve gelen teklifleri değerlendirdiği öğrenildi.

Göztepe, Maicon'un peşinde

KARİYERİNDE 7 TAKIMDA FORMA GİYDİ

Maicon, kariyerinde şu ana kadar 7 takımda forma giydi. 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu; Cruzeiro, Cabofriense, Nacional, Porto, Sao Paulo, Galatasaray ve Al Nasr'da oynadı.

En uzun süre Porto'da kalan Maicon, burada tam 144 maça çıkarken, 11 de gol kaydetti. Yıldız futbolcu, geçen sezon Suudi Arabistan ekibinde 18 maçta görev yaptı