İsmail Kartal'dan Mert Hakan'a videolu uyarı
ensonhaber.com

Fenerbahçe'de son dönemde performansı artan Mert Hakan Yandaş, saha içindeki tavırlarıyla ise teknik heyetin dikkatini çekti.

Her pozisyonun içerisinde yer alan ve hakemle sık sık diyaloğa giren tecrübeli oyuncuya, İsmail Kartal'dan videolu uyarı geldi.

İsmail Kartal'dan Mert Hakan'a videolu uyarı

Video izlettirerek uyardı

Kurmaylarına derbi maçı için bir video hazırlatan İsmail Hoca, odasına çağırdığı Mert Hakan'la özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Ajansspor'da yer alan habere göre; sarı-lacivertlilerin son dönemdeki çıkışında özellikle sahadaki hırsı ve enerjisiyle takıma büyük katkı yapan Mert Hakan'a “Gördüğün gibi her tartışmalı pozisyonun içindesin.” diyen Kartal, “Her tartışma içinde hakemin yanında olman takıma zarar verecek. Bu kadar çok olayların içinde olmanı anlıyorum, çok hırslısın, kazanma arzun çok yüksek ve haksızlığa gelemiyorsun. Ama buna bir dur demen lazım. Sen takımın çok önemli bir oyuncususun. Ve biz seni saha içinde oynarken görmek istiyoruz. Göreceğin her türlü kart bize bu yolda zarar verecek ve takımı yanlız bırakmanı istemiyoruz. Bize bu çok zorlu yolda lazımsın. Artık daha çok dikkatli olman lazım.” şeklinde uyarıda bulundu.

Mert Hakan ise İsmail Kartal'ın bu yapıcı uyarısının ardından, “Hocam artık daha çok dikkat edeceğim.” diyerek cevap verdi.

İsmail Kartal'dan Mert Hakan'a videolu uyarı

2 gol 6 asist

Geçtiğimiz sezonun başında Sivasspor'dan bedelsiz olarak Fenerbahçe kadrosuna dahil olan 27 yaşındaki futbolcu, bu sezon sarı lacivertli formayla 28 maça çıkarken, 2 gol ve 6 asistlik bir performans sergiledi.

Tümer Metin'den Mert Hakan Yandaş eleştirisi - HABERİ

İsmail Kartal'dan Mert Hakan'a videolu uyarı