Jayden Oosterwolde: Hedefim Premier Lig

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin yeni transferi Jayden Oosterwolde, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İşte başarılı sol bekin sözlerinden öne çıkanlar...

"Parma'dan çok daha büyük bir camiaya geldim"

"Burada olduğum için çok mutluyum. Türkiye'nin en büyük camiasına geldim. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü buraya geldikten sonra da görmüş oldum. Taraftar, bu camia için çok büyük bir kuvvet. Fiziksel ve mental olarak hazırım. Parma'dan çok daha büyük bir camiaya geldim. Baskı olacak. Şampiyonluk yolunda Fenerbahçe'ye destek olmaya geldim. Türkiye'de iyi bir performans ortaya koyacağım. Jorge Jesus'tan çok fazla şey öğreneceğime kuşkum yok. Sonrasında da Premier Lig'e gitmek istiyorum."

"Hücumu seviyorum"

Defansif anlamda hızlı ve süratliyim. Beni izlediyseniz, hücumu da sevdiğimi görmüşsünüzdür. İtalya'da defansif yönlerimi güçlendirdim. Hem defans hem de hücumda iyiyim.

"Milli takım hayalim var"

"Hollanda A2 Milli Takımı'na gidecektim ama sakatlığım nedeniyle gidemedim. Hollanda Milli Takımı'na gitme hayalim var. Bunun için Fenerbahçe'de iyi bir performans ortaya koymam gerekiyor."

"Jesus'tan öğreneceğim çok şey var"

"Jorge Jesus için çok iyi şeyler duydum. Çok deneyimli teknik adam. Ondan çok şey öğreneceğime şüphem yok."

"Hedefim Premier Lig"

"Türkiye'de iyi bir performans ortaya koyacağım. Sonrasında da Premier Lig'e gitmek istiyorum. Çok fazla teklif vardı. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Kariyerimin bir sonraki adımını düşünerek, Fenerbahçe'ye geldim. Fenerbahçe'ye katkı sağlayacağım. Kupalar kazanmayı umuyorum. Sonrasında neler olacağını göreceğiz. Umarım birçok kupa kaldırırım."