Jorge Jesus: Normal hakem yönetimi olsa kazanırdık

Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, Adana Demirspor'la 1-1 berabere kaldı. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan mücadelede Fenerbahçeli taraftarlar, Ali Palabıyık'ın verdiği kararlara karşı büyük tepkide bulundu.

Maçın bitmesinin ardından ise Jorge Jesus, hakem Palabıyık'ın üstüne yürüyünce doğrudan kırmızı kart gördü.

Portekizli çalıştırıcı yaşanan bu olayların ardından FB TV'ye konuştu.

"Her şey adil şekilde ilerlerse, biz zaten lider oluruz"

Fenerbahçe taraftarına seslenen Jesus, şunları söyledi:

"Fenerbahçe taraftarına seslenmek istiyorum. Bizler mağdur olduk. Taraftarlar bundan etkilendi. Adaletsiz hakem kararları vardı. İki penaltımız vardı. VAR devreye girmeliydi. Görmediler değil, devreye girmediler. Fenerbahçe yara aldı. İyi maç çıkardık. Normal hakem yönetimi olsa kazanırdık. Yolumuza devam edeceğiz. Her şey adil şekilde ilerlerse, biz zaten lider oluruz."

"Saygısız davranışta bulunduğumu söyledi ama ben kötü bir şey demedim"

Kırmızı kart pozisyonu hakkında konuşan Jorge Jesus, cümlelerine şöyle devam etti:

"Hakemin yanında çok oyuncu vardı. Bizim oyuncuları uzaklaştırmak istedim. Penaltılardan bahsetmedim. son pozisyondaki serbest vuruşu söyledim. Ama bana kırmızı gösterdi. Nedenini bilmiyorum. Saygısız davranışta bulunduğumu söyledi ama ben kötü bir şey demedim."

"Biz yeniden lider oluruz"

Şampiyonluk yarışı hakkında görüşlerini söyleyen deneyimli teknik adam açıklamalarını şöyle sonlandırdı:

"Galatasaray'ın 6 puan gerisindeyiz. Ligin bitmesine çok var. Türkiye Ligi çok çekişmeli. Türkiye'de her takım puan kaybediyor. Biz yeniden lider oluruz. Kulübün dünkü maçtan kötü etkileneceğini düşünenler var ama bu olmayacak. Biz en iyi şekilde devam edeceğiz. Puan farkını kapatmak için devam edeceğiz."