Khabib Nurmagomedov: Fenerbahçe'den teklif aldım
ensonhaber.com

Usain Bolt'un ardından bir sporcu daha futbolcu olmaya hazırlanıyor...

Geçtiğimiz aylarda kafes dövüşünü bıraktığını açıklayan Dağıstanlı Khabib Nurmagomedov, profesyonel olarak futbol oynamak istediğini dile getirmişti.

Eski karma dövüş sanatları sporcusu, Fenerbahçe'den teklif aldığını açıkladı.

"AL-WASL, FENERBAHÇE VE MILAN"

3 kulübün kendisine teklif yaptığını söyleyen 32 yaşındaki sporcu, "Dürüst olmak gerekirse, farklı bir şey denemek istedim. Birleşik Arap Emirlikleri'nde Al-Wasl'dan teklif aldım. Sonra Fenerbahçe bana teklif yaptı, Zlatan Ibrahimovic de Milan'a davet etti." dedi.

Khabib Nurmagomedov: Fenerbahçe'den teklif aldım

"FUTBOLCULUK ÇOCUKLUK HAYALİM"

Bir süre önce futbolcu olmak için birçok isimle konuştuğunu söyleyen Nurmagomedov, "Profesyonel futbol oynamak benim çocukluk hayalim. Futbol, sporların kralıdır. Bunun için kimlerle konuşmadım ki! UEFA Başkanı Ceferin, PSG'nin sahibi Al Khaelifi ve hatta Ronaldo ile konuştum." ifadelerini kullanmıştı.

Khabib Nurmagomedov: Fenerbahçe'den teklif aldım

Hayalindeki futbol kulübünün Real Madrid olduğunu da dile getiren dövüşçü, "Benim hayalimdeki kulüp, Real Madrid. 90 dakika izlediğimi hatırladığım için maç, 1998 Şampiyonlar Ligi finali, Real Madrid-Juventus. Mijatovic'in ofsayttan bir gol attığını hatırlıyorum, yine de biz kazanmıştık." şeklinde mesaj yollamıştı.

Khabib Nurmagomedov: Fenerbahçe'den teklif aldım