Luiz Gustavo: Buraya bir meydan okuma için geldim
ensonhaber.com

Fenerbahçe'nin tecrübeli orta saha oyuncusu Luiz Gustavo, birçok konu hakkında açıklamalar yaptı.

"ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMALIYIZ"

Brezilyalı oyuncu düzenlediği basın toplantısında, "Sezona iyi başladık, yolumuz çok uzun. Jose Sosa veya bir başkası fark etmez, kimle oynarsam oynayayım elimden geleni yapacağım. Geçmişteki hatalardan ders almalı ve elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız." dedi.

Luiz Gustavo: Buraya bir meydan okuma için geldim

"TARAFTARIN HAKKIMDAKİ DÜŞÜNCESİNDEN MEMNUNUM"

Kulübü için elinden geleni yaptığını ifade eden Gustavo, "Nereye gidersem gideyim, öncelik o kulübün felsefesini ve taraftarların sahada nasıl bir futbolcu görmek istediğini anlamaya çalışırım. Kulübüm için elimden geleni yaparım. Taraftarın hakkımdaki düşüncesinden çok memnunum ama daha yapacak çok işimiz var." diye konuştu.

Gustavo, "Benim için önemli olan şu; futbol oynamayı çok seviyorum. Rakip ve maç fark etmeksizin elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum." ifadesini kullandı.

Luiz Gustavo: Buraya bir meydan okuma için geldim

"ALEX BİR EFSANE"

Vatandaşı Alex'e ve kaptanlığa değinen Luiz Gustavo, "Alex'in burada yeri farklı ve burada bir efsane. Ben geleli çok kısa bir zaman oldu. Oynadığım kulübe saygı duyuyorum. Kaptan olsam da olmasam da amacım takımıma katkı sağlamak. Bu kadar büyük bir takımın kaptanı olmak mutluluk verici." diye görüş bildirdi.

"ANTRENMANLAR ÇOK YOĞUN"

Teknik direktör Erol Bulut'a değinen tecrübeli oyuncu, "Ozan, Sosa ve Tolga olsun kimle oynarsam oynayım önemli olan birbirimize saygı duymamız ve takımımız için en iyisini yapmaya çalışmamız. Takımda çok farklı tarzda oyuncu var. Hocamız takım için en iyisini seçmeye çalışıyor. Hocamız sezon başında geldi ve oynatmak istediği futbolu bize anlattı. Biz de o futbola uygun çalışıyoruz. Antrenmanlar çok yoğun, benim hoşuma gidiyor. Her maçımızı kazanmak istiyoruz. Rakiplerimize saygı duyarak, kazanarak, gelişim sağlamak istiyoruz." dedi.

Luiz Gustavo: Buraya bir meydan okuma için geldim

"MUTLU BİR İNSANIM"

Brezilyalı yıldız Fenerbahçe'ye gelişiyle ilgili, "Ben buraya bir hedef için geldim. Burası benim için bir meydan okuma. Hala yapmamız gereken şeyler var. Bu takımın birinci kaptanı Gökhan Gönül. Kolumda kaptanlık bandı olsun veya olmasın, ben elimden geleni yapıyorum. Sakin bir insanım. Saha dışında ve saha içinde aynı kişiyim. Sürekli güler yüzlü olmak iyi olduğum bir konu değil ama mutlu bir insanım." açıklamasını yaptı.

"TANRI İSTERSE ŞAMPİYON OLURUZ"

Gustavo şampiyonluk yarışı ile ilgili, "Maç kazanmaya devam ettikçe takım ruhu artacaktır. Bu takım uzun zamandır şampiyon olamıyor ve beklentileri iyi biliyoruz. Konsantre bir şekilde çalışmaya devam etmeliyiz, mütevazi bir şekilde iyi maçlar çıkarmalıyız. Tanrı isterse, işimizi iyi yaparak şampiyon oluruz. O ana kadar sakin olmamız gerekiyor" dedi.