Rizespor'da başkan Hasan Kartal, istifa etti
ensonhaber.com

Süper Lig'de 2020-21 sezonunu 48 puanla 13'üncü sırada tamamlayan Rizespor'da Başkan Hasan Kartal, açıklamalarda bulunmuştu.

Kartal, "İlk aşamada kendi yönetim kurumumla görüşmek kaydıyla futbolun tamamından çıkacağım. Etimesgut'tan da ayrılacağım, Amatör Spor Kulüpleri'nden de ayrılacağım, Rizespor'un başkanlığından da ayrılacağım." ifadelerini kullanmıştı.

Rizespor'da başkan Hasan Kartal, istifa etti

İSTİFA ETTİ

Bugün Hasan Kartal, Rizespor'daki başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Çaykur Rizespor Kulübü'nde olağanüstü genel kurul kararı alındığı bildirildi. Yeşil-mavili kulüpten yapılan açıklamada, olağanüstü genel kurul toplantısının, 19 Haziran Cumartesi günü saat 12.00'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceği belirtildi.

Kongrede çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının, 26 Haziran Cumartesi günü aynı yer ve saatte çoğunluğa bakılmaksızın yapılacağının ifade edildiği açıklamada, toplantıda, mali raporların ve 2021 yılı tahmini bütçesinin ele alınacağı, yönetim kurulu, mali raporlar, tahmini bütçe ve denetleme kurulunun ibra edileceği, yönetim, denetleme ve disiplin kurulu seçimi gerçekleştirileceği kaydedildi.

Rizespor'da başkan Hasan Kartal, istifa etti