Sadettin Saran'dan Fenerbahçe taraftarına forma jesti

Sadettin Saran'dan Fenerbahçe taraftarına forma jesti

Fenerbahçe yönetimi, Galatasaray derbisi için deplasmanda gidecek sarı-lacivertli taraftarlara çubuklu forma dağıttı. Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, futbolseverlere de mesaj gönderdi.

Süper Lig'in 31. haftası, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak kritik derbiye sahne olacak.

Şampiyonluk yarışını doğrudan etkileyecek mücadelede sarı-kırmızılılar, sahasında kazanarak avantaj elde etmeyi hedeflerken; sarı-lacivertliler ise deplasmandan 3 puanla dönerek zirve yarışında farkı kapatmak istiyor.

FORMA DAĞITILDI

Dev mücadele öncesinde Fenerbahçe yönetimi, deplasmana gidecek taraftarlar için dikkat çeken bir organizasyona imza attı.

Sarı-lacivertli kulüp, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde tribün bütünlüğünü sağlamak amacıyla taraftarlara özel "hatıra çubuklu forma" dağıtma kararı aldı.

Galatasaray derbisine gidecek Fenerbahçe taraftarları, üzerinde maç tarihinin yer aldığı "hatıra çubuklu formaları" teslim almaya başladı.

Forma dağıtımı saat 15.00'e kadar devam edecek.

SARAN'DAN TARAFTARA MESAJ

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran da kritik mücadele öncesinde deplasmana gidecek taraftarlara anlamlı bir mesaj iletti.

Saran'ın notunda şu ifadeler yer aldı:

Bugün susmak yok, bugün geri adım yok. Bu forma sahada, sen tribünde... Bu arma için, bu renkler için her zamanki gibi sonuna kadar. Dakika ne olursa olsun, skor ne olursa olsun, sesin hiç kesilmesin. Zaten sen, her şartta bu formanın arkasında duranlardansın. Son düdük çalana kadar omuz omuza.. Hep birlikte kazanacağız!

Kaynak: Ensonhaber Haber Merkezi