Samuel Eto'o, Cezayirli YouTuber'ın suratına tekme attı
ensonhaber.com

Katar'da devam eden 2022 Dünya Kupası'nın Son 16 Turu'nda dün Brezilya ile Güney Kore karşı karşıya geldi.

Brezilya'nın 4-1 kazandığı maçı tribünden takip eden isimlerden biri de Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı ve efsane futbolcu Samuel Eto’o'ydu.

Eto'o, maç çıkışında kendisini görüntüleyen bir YouTuber'a saldırdı.

Fransız La Opinion gazetesi, Samuel Eto'o'nun stadyum çıkışında Cezayirli bir YouTuber'a saldırdığı görüntüleri paylaştı. Aynı zamanda resmi Dünya Kupası Elçisi olan efsane futbol figürünün bu saldırısı şaşkınlık yarattı.

Suratına tekme attı

Görüntülerde maç çıkışında hayranlarıyla fotoğraf çektiren Samuel Eto'o, bir süre sonra yanına gelen Said Mamouni isimli Cezayirli YouTuber ile diyaloğa giriyor.

Tansiyonun yükseldiği konuşmada sinirlerine hakim olamayan Samuel Eto'o, Said Mamouni'nin üzerine yürümeye başlıyor. Çevredikilerin sakinleştirmeye çalıştırdığı Eto'o, Mamouni'nin yere düşen kamerasını almak için yere eğilmesini fırsat bilerek suratına bir tekme atıyor.

Mamouni sert tekmenin etkisiyle yere yığılırken, araya girenler Eto'o'yu olay yerinden uzaklaştırıyor.

Samuel Eto'o, Cezayirli YouTuber'ın suratına tekme attı

Cezayir-Kamerun maçıyla ilgili olabileceği üzerinde duruluyor

Öte yandan olayın nedeni henüz tam olarak bilinmezken tartışmanın, geçtiğimiz mart ayında Dünya Kupası elemelerinde Cezayir ile Kamerun arasında oynanan maçla ilgili olduğu iddia edildi.

Kamerun, deplasman golüyle Cezayir’i eleyip Dünya Kupası bileti almış, Cezayir cephesi ise maçın hakemine öfke kusmuştu. Mamouni’nin maçı hatırlatıp Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı olan Eto’o’ya hareket etmiş olabileceği ifade ediliyor.

Samuel Eto'o, Cezayirli YouTuber'ın suratına tekme attı

Samuel Eto'o, Cezayirli YouTuber'ın suratına tekme attı