Beşiktaş'ın başkan adayları, yönetim kurulu listelerini açıkladı
ensonhaber.com

Beşiktaş’ta 3 Aralık’ta yapılacak Seçimli Olağan Genel Kurul öncesi başkan adayları, yönetim listesini divan kuruluna teslim etti.

İlk olarak Divan Kurulu’na gelen ve yönetim kurulu, listesini Beşiktaş Divan Kurulu İkinci Başkanı Fethi Hinginar’a teslim etti.

"İnşallah Beşiktaş’ın adına şanına yakışır bir seçim geçiririz"

Listesini teslim ettikten sonra açıklamalarda bulunan Serdal Adalı, şunları dedi:

İnşallah Beşiktaş’ın adına şanına yakışır bir seçim geçiririz. Hasan Bey’e de başarılar diliyorum. Tüm camiaya sevgi saygılarımı iletiyorum.

Serdal Adalı'nın listesi

Adalı’nın listesindeki asıl yönetim kurulu üyeleri; Metin Keçeli, Hakan Daltaban, Uğur Fora, Orhan Özalp, Ufuk Akçiğit, Çağatay Abraş, Kaan Kasacı, Aykan Aydın oldu.

Yedek Yönetim Kurulu üyeleri listesinde ise Atilla Bingöl, Melih Aydoğdu, Hazal Kalkavan Karahan, Mustafa Mollaoğlu ve Mahir Kaplan yer aldı.

"Herkesi bu güzel seçime bekliyoruz"

Serdal Adalı gibi listesini Fethi Hinginar’a teslim eden Hasan Arat, şu ifadeleri kullandı:

Camiamıza hayırlı olsun. Serdal Adalı’ya başarılar diliyorum. Herkesi bu güzel seçime bekliyoruz.

Hasan Arat'ın listesi

Başkan adayı Arat'ın listesindeki asıl yönetim kurulu üyeleri; Hüseyin Yücel, Cüneyt Sezgin, Onur Göçmez, Yalçın Ayaydın, Mete Vardar, Kaan Şakul, Altın Mimir ve Feyyaz Uçar oldu.

Yedek Yönetim Kurulu üyeleri listesinde ise Işıl Zeybek, Ekrem Keçoğlu, Kadir Kılıç, Çağlayan Tuğal, Bünyamin Burak Aslan yer aldı.